O zaman adam sinir hastası ,ne olursa olsun kimse kimseyi ailesinin yanında rencide edemez hoş değil demek ki kocanız istediği şey olmayınca olay çıkaran bir insan.YEMİN EDERİM ŞU ÖFKELİ HALİ DIŞINDA TAM BİR İDEAL KOCA . YEMEĞİMİ YAPAR, ÇAYIMI ÖNÜME GETİRİR. EVİMİ BİLE TEMİZLER YERİ GELDİĞİNDE. AMA ÖFKELİYKEN TANIYAMIYORUM ONU.
Sakin ol canım, her şeyin bir çaresi vardır. Üzme kendini..ÇOK İSTEDİM BİR PSİKOLOĞA GİTMEYİ ÖFKE KONTROLÜ İÇİN. AMA KABUL ETMEDİ . KONUŞMAYA ÇALIŞIYRM , ÇIKAMIYORUZ İÇİNDEN. ŞUAN BİLE AĞLIYORUM.
BAŞIMI ALIP GİDESİM VAR. HADİ BOŞANALIM DİYELM, ANNEM ÇOK HASSASTIR. ÖLÜR KAHRINDAN.Sakin ol canım, her şeyin bir çaresi vardır. Üzme kendini..
Neye ofkeleniyor? Anlattigin konuda neye kizmis, ne yapmissin da sinirlenmis hic anlamadim. Nedir adamin seninle alip veremedigi? Bu kavgalar nadir olan seyler mi, yoksa hep tartisma gurultu var mi evde?YEMİN EDERİM ŞU ÖFKELİ HALİ DIŞINDA TAM BİR İDEAL KOCA . YEMEĞİMİ YAPAR, ÇAYIMI ÖNÜME GETİRİR. EVİMİ BİLE TEMİZLER YERİ GELDİĞİNDE. AMA ÖFKELİYKEN TANIYAMIYORUM ONU.
madem İdeal bir koca olarak görüyorsn eşini o zaman oturup öfkesini kontrol etmesi gerektiğini izah edeceksin canım, bugün babamın oğlu bana öyle konuşamaz kaldı ki eşim !? Herkes haddini bilecek saygı yoksa sevginin hiçbir manası yokYEMİN EDERİM ŞU ÖFKELİ HALİ DIŞINDA TAM BİR İDEAL KOCA . YEMEĞİMİ YAPAR, ÇAYIMI ÖNÜME GETİRİR. EVİMİ BİLE TEMİZLER YERİ GELDİĞİNDE. AMA ÖFKELİYKEN TANIYAMIYORUM ONU.
BAŞKALARININ YANINDA OLUMSZ ÖZELLİKLERİMDEN BAHSEDİLMESİNİ SEVMİYORUM . BİLİNÇLİ YA DA BİLİNÇSİZ HEP YAPIOR BUNU. AİLEMİN YANINDA GERGİN. SÜREKLİ GİDELİM DİYE BAŞIMIN ETİNİ YEDİ. HALİYLE BİRAZ GERİLDİK.Neye ofkeleniyor? Anlattigin konuda neye kizmis, ne yapmissin da sinirlenmis hic anlamadim. Nedir adamin seninle alip veremedigi? Bu kavgalar nadir olan seyler mi, yoksa hep tartisma gurultu var mi evde?
Yani sizi kötülüyor... peki ona güzelce sorar mısınız eşini kötülemek ona ne sağlıyormuş aynısını siz yapsanız hoşuna gidermiymiş?BAŞKALARININ YANINDA OLUMSZ ÖZELLİKLERİMDEN BAHSEDİLMESİNİ SEVMİYORUM . BİLİNÇLİ YA DA BİLİNÇSİZ HEP YAPIOR BUNU. AİLEMİN YANINDA GERGİN. SÜREKLİ GİDELİM DİYE BAŞIMIN ETİNİ YEDİ. HALİYLE BİRAZ GERİLDİK.
BAYRAMLARI AYRI GEÇİREMEYİZ. BABASI VEFAT ETTİ. ANNESİ KURBAN KESİYOR. BU NEDENLE TEK BAŞINA YAPAMAYACAĞI İÇİN KURBANLARDA MECBUR ORDAYIZBayramları ayrı gecirseniz? Bunu da uygun dille ailenize aciklasaniz eğer tek sorun buysa. Genel anlamda öfke kontrolü yoksa bir psikolog şart. Ne yapın ne edin eşinizi ikna edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?