• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ZEHİR OLAN TATİLİM.

Kendi ailesinin yanina goturse 1 yil kalsa, sende sıkıldım gidelim desen. Burasida senin evin neden sıkılıyorsun. Sen ailemi istemiyorsun olur. Kiz ailelerine gelince zehir ederler.
Bazi insanlar pislik resmen ya. .

ALLAH yardimcin olsun. Umarim cocugun yoktur boyle bir adamdan
yok canım. severek evlendik. hala da seviyorum. ama bu konuyu çözümlememiz lazım. yoksa beni kaybedecek.

BAYRAMLARI AYRI GEÇİREMEYİZ. BABASI VEFAT ETTİ. ANNESİ KURBAN KESİYOR. BU NEDENLE TEK BAŞINA YAPAMAYACAĞI İÇİN KURBANLARDA MECBUR ORDAYIZ

Oh ne guzel siz de et dograma iskembe ayiklama bilmem ne hizmetciligini yapcaksiniz kvnizin.
Su adama o bayrami zehir edin siz de.. cok sinirlendim basima agrilar girdi.

Bayramlar nedense hep sorun oluyor esler arasinda keza bende de oyle oldu esim benim ailemin yaninda gecirmek istemedi tatile gidelim dedi iyi dedim o zaman seninkiyle de vakit geçirmicez tatile gidecez kabul..diyecegim o ki adam istemeden gidiyorsa sorun oluyor ha bu doğru mu degil o halde onun ailesinde de sen öyle yap ya da bi bahane bul gitme kendi gitsin gerekirse...

YEMİN EDERİM ŞU ÖFKELİ HALİ DIŞINDA TAM BİR İDEAL KOCA . YEMEĞİMİ YAPAR, ÇAYIMI ÖNÜME GETİRİR. EVİMİ BİLE TEMİZLER YERİ GELDİĞİNDE. AMA ÖFKELİYKEN TANIYAMIYORUM ONU.

Hep öyle oluyorlar nedense:işsiz:

Üstüne gelsin şiddet göstersin. Milletin içinde azarlasın. Aşağılayıcı konuşsun. Onun dışında iyi.

YEMİN EDERİM ŞU ÖFKELİ HALİ DIŞINDA TAM BİR İDEAL KOCA . YEMEĞİMİ YAPAR, ÇAYIMI ÖNÜME GETİRİR. EVİMİ BİLE TEMİZLER YERİ GELDİĞİNDE. AMA ÖFKELİYKEN TANIYAMIYORUM ONU. Eşinin sana hiç saygısı kalmamış. Saygının olmadığı yerde sevgi de yoktur. Öfkeli olması bi bahane olamaz şiddet için.

arpası fazla gelmiş ne ya??
sana hayvan demenin kibarı mı??
diziyle vurmak?
bakışlarıyla taciz etmek?
tatili burnundan getirmek??
fiziksel şiddet var, psikolojik şiddet var, yıldırma politikası var...
eee daha ne olabilir ki boşanmamak için?
çayı da onun olsun. tırnağın varsa başını kaşı.

çocuk yok anladığım kadarıyla. ayakların üzerinde de çok rahat durabilirsin. ailen arkandaysa da ohh ne ala . bence boşan yani bu adam ciddi sorunlu. emin ol iyi koca böyle olmaz.

Back