- 12 Temmuz 2022
- 24.886
- 3
- 89.196
- 528
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Basıp gidebilirsin yasal olarak hiç bi sorun yok.Evleneli 7 sene oldu bayram gelsin istemiyorum vallahi bıktım artık. Eşimin ailesine yakın oturuyoruz annemlere 1 saat uzaklıktayız normalde her bayram kayınvalidemlere gideriz kahvaltımızı yapar öğleden sonra annemlere geçeriz.
Bu bayram da ailem kurban kesmek için memlekete gitti. Bende eşimle bir anlaşma yaptım. Eşimin ailesiyle tatil yaptık bir hafta. Eşime dedim ki ben senin ailenle tatil yapacaksam bu bayram memlekete gidicez annemlere bayramı orada geçirecez dedim kabul etti. Dün ne zaman yola çıkarız diye sorunca bayram sabahı yola çıkacağımızı söyledi bahanesi de şu arefe günü çok trafik olurmuş niye o kadar trafik çekelim bayram sabahı 8-9 gibi yola çıkarız diyo bana. Asıl derdi bayram sabahı babasıyla namaz kılıp ailesiyle kahvaltısını yapıp yola öyle çıkmak çünkü biliyor ki böyle yapmazsa ailesi laf edecek. Beni de annem sıkıştırıyor sürekli evlendin evleneli bir bayram sabahını beraber geçiremedik diye.
Yani ben eşimin ailesiyle ördek gibi tatile bile beraber gidiyorken eşimin sırf bayram sabahını kendi ailesiyle geçirmek için arefeden memlekete gitmek istememesine delirdim artık konuşmuyorum evin içinde sinirlerim tepeme çıktı otobüs biletimi alıp kimseye bişey demeden basıp gidesim geliyor annemlerin yanına.
Eşin tam bir çakal. Anasının elini opmeden gitmez o biz ne desek boş gibiEvleneli 7 sene oldu bayram gelsin istemiyorum vallahi bıktım artık. Eşimin ailesine yakın oturuyoruz annemlere 1 saat uzaklıktayız normalde her bayram kayınvalidemlere gideriz kahvaltımızı yapar öğleden sonra annemlere geçeriz.
Bu bayram da ailem kurban kesmek için memlekete gitti. Bende eşimle bir anlaşma yaptım. Eşimin ailesiyle tatil yaptık bir hafta. Eşime dedim ki ben senin ailenle tatil yapacaksam bu bayram memlekete gidicez annemlere bayramı orada geçirecez dedim kabul etti. Dün ne zaman yola çıkarız diye sorunca bayram sabahı yola çıkacağımızı söyledi bahanesi de şu arefe günü çok trafik olurmuş niye o kadar trafik çekelim bayram sabahı 8-9 gibi yola çıkarız diyo bana. Asıl derdi bayram sabahı babasıyla namaz kılıp ailesiyle kahvaltısını yapıp yola öyle çıkmak çünkü biliyor ki böyle yapmazsa ailesi laf edecek. Beni de annem sıkıştırıyor sürekli evlendin evleneli bir bayram sabahını beraber geçiremedik diye.
Yani ben eşimin ailesiyle ördek gibi tatile bile beraber gidiyorken eşimin sırf bayram sabahını kendi ailesiyle geçirmek için arefeden memlekete gitmek istememesine delirdim artık konuşmuyorum evin içinde sinirlerim tepeme çıktı otobüs biletimi alıp kimseye bişey demeden basıp gidesim geliyor annemlerin yanına.
Koskoca kadınsınız abartmayın.tabi kinaytı olacaksın, küçük çocuk musun?Evlendiğimden beri hiç konulmamış bir kural koymuşuz sanırım ramazan bayramları hep annemde geçti(alt katımızdaydı)kurban kayınvalide de geçiyor.
2 yıldır annemden uzaktayım 6-7 saat mesafe var kayınvalidem ile 1 saat. Bu ramazan annem geldi bize eşim ikinci gün annesine gitti biz gitmedik,akşam eve geldi öyle geçti.
Kendi ailemle bir bayram kahvaltısı yapmak istiyorum artık diyebilirsiniz,trafik olayının bahane olduğunu düşünüyorsanız bu konuda diretin o zaman en azından bayramları bölmüş olursunuz bir daha sorun yaşamazsınız.
ben olsam kendim annemlere giderdim. Yani herkesin ailesi kendine.Evleneli 7 sene oldu bayram gelsin istemiyorum vallahi bıktım artık. Eşimin ailesine yakın oturuyoruz annemlere 1 saat uzaklıktayız normalde her bayram kayınvalidemlere gideriz kahvaltımızı yapar öğleden sonra annemlere geçeriz.
ahaha çok iyi yaişte benim babam da bayramın ilk günü gelen köyün kızlarına laf ediyor, sakın bayramın ilk günü gelmeyin kabul etmem diyor bıktım bu ataerkillikten
Zaten sinirliydim konuyu okuyunca bekar halimle ben kuruldum tövbe ya ya bi akıllı onlar, bi değerli onların aileleri dmi? Yorumları da okuyamadım, allah aşkına ne olcak bayram günü yazın bize, inşlh sizi de gazlamadık durduk yere amaEvleneli 7 sene oldu bayram gelsin istemiyorum vallahi bıktım artık. Eşimin ailesine yakın oturuyoruz annemlere 1 saat uzaklıktayız normalde her bayram kayınvalidemlere gideriz kahvaltımızı yapar öğleden sonra annemlere geçeriz.