- 15 Şubat 2013
- 24.396
- 91.855
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #1.881
Şekere mi su koyayım bdbdh tamam demedim bişey ama biletli içmem lazım suyu içemiyorum sırf su olarakŞeker mi suya ona bari şeker koyma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şekere mi su koyayım bdbdh tamam demedim bişey ama biletli içmem lazım suyu içemiyorum sırf su olarakŞeker mi suya ona bari şeker koyma
Kesin kafa buluyorsun, ay sonuna ce-eeee yapacaksınVeremiyorum
Tarçın at hem tatlı isteğini de bastırır kan şekerini dengelediği için.Şekere mi su koyayım bdbdh tamam demedim bişey ama biletli içmem lazım suyu içemiyorum sırf su olarak
Yemin etttttt yiaaa vericem kesin o iş bende bak şu an çok aşırı pis motive oldum o derece yani bitti bütün şekerlerSen bu ay sonuna 1 kilo ver tören yaparım, şöyle şanına yakışır bir şeyler bulurum, topik inler
Depresif bu hatunun yakınında bizden biri yok mu suyuna uyku ilacı katsın 1 ay uyusun, en azından 1 ay yemeden uyuyacağından uykuda kilo verirTarçın at hem tatlı isteğini de bastırır kan şekerini dengelediği için.
Ay kahkaha attım jdjdjdjjdjxDepresif bu hatunun yakınında bizden biri yok mu suyuna uyku ilacı katsın 1 ay uyusun, en azından 1 ay yemeden uyuyacağından uykuda kilo verir
Şuan Fransa’da olduğu için yok abla ama 1 ay sonra İzmir’e gelecek sanırım ben mecbur yaz için oraya taşıncam kilo versin diyeDepresif bu hatunun yakınında bizden biri yok mu suyuna uyku ilacı katsın 1 ay uyusun, en azından 1 ay yemeden uyuyacağından uykuda kilo verir
Bir şeyler derken? Aralıklı orucu bıraktın mı kız??Öğlen curry li tavuk yanında taze fasülye yedim sabah da bişeyler yedim şu ana kadar bu kadar yedim
İyi yapmışsın ceza ceza diyodun cezayı kimin alacağı belli olduSabah elmalı talaş böreği yidim
Kız mecbur bıraktım sabah dışarda bi arkadaşla kahve içmeye gittim erken gidince baktım herkes yiyordu benim memem mi şişsinBir şeyler derken? Aralıklı orucu bıraktın mı kız??
Ay yürürüm yarın napayımİyi yapmışsın ceza ceza diyodun cezayı kimin alacağı belli oldu
Kızım diyet öyle bir şey ben yemem diceksin yaaaKız mecbur bıraktım sabah dışarda bi arkadaşla kahve içmeye gittim erken gidince baktım herkes yiyordu benim memem mi şişsin
Bugün yürüyeceksin o yarına kalmaz olmazAy yürürüm yarın napayım
Woman Burhan bi de Muhittin varken bana bişey olmaz jxjxjİyi yapmışsın ceza ceza diyodun cezayı kimin alacağı belli oldu
İnternet hattı kötü yazdıkların gelmiyoKızım diyet öyle bir şey ben yemem diceksin yaaa
Bugün yürüyeceksin o yarına kalmaz olmaz