Zayıflıyorum yemin ettim 😐

Ben çekmiştim sabah ama atamadan evden çıktım. Telefonu da evde unutmuşum gün boyu telefonsuz gezdim.

İki gündür bagirsaklarimla sorun yaşıyorum. Gaz yaptı o da 3 gün önce olsaydı tartı günü bambaşka bir sonuç atabilirdim

Eklentiler

• 1000005071.jpg
    60,1 KB · Görüntüleme: 7
kilo almışım maalesef 70,5 çıktım tartıda. ama kaç gündür su içemiyorum. midem bulanıyor diye. ödem oldu. hep dışardan yedim. yine bu kadar olduğuna şükrediyorum.

İnşallah canım başka sorunu yok çok şükürde işte korkuyor herşeyden tuvaletden falan yalnız kalamıyor
Sağlık sorunu olmasın da canım neden oldu acaba, oğlun 3.5 yaş civarı herhalde dimi o yaşta korkular normal mi, izlediği bi şeyden ya da okulda bir şeyden korktu belki de, psikolog açar onu inşallah en kısa zamanda çözer sorunu

ahahahaha kızçemm yiyorum aslında bee tatlılar ekmekler kızartmalar ama demekki az kalıyor yediklerim ne bilemm
Hiiiiiç uydurma kızz yesen alırdın kendimden biliyorum yeterli yemiyosun demek ki cidden kilo verme artık senle ben aynı boydaydık diye hatırlıyorum, 49 kilo altı VKİye göre düşük kilolu kalıyor bizim boya. Diyetisyen ne diyor bu duruma?

155 dim canımm diyetisyen yiyin artık papatya hanımcımm diye kibarca kızıyor ahahahah

ve yiyorum hanii aksam 3 dilim beyaz ekmek p.kızartması az saralle yedim üstüne dün sabah yine simit filan gecen tulumba baklava dubai çikolatası derken abarttım aslında bu ara bide ahahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…