- 1 Haziran 2018
- 5.232
- 14.497
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #10.081
Aaa harika bi taktikmiş yaK pop artistleri tartılarını buzdolabının önüne koyuyolarmış kızlar, eğer canları bi şey çekerse buzdolabını açmadan önce tartıya çıkıyolarmış, bi denicem bunu
Geçmiş olsun canımçok kötü hastalandım. öksürük, geniz akıntısı, burun tıkanıklığı... hala iyileşebilmiş değilim. hala devam ediyor hastalık. bu süreçte diyete çok dikkat edemedim. yemek yapacak mecalim olmadığı için dışardan yedik hep. yarın tartılacağım bakalım sonuç ne olacak. kesin kilo aldım
Grubumuz dağılıyor yavaştan üzdü
Kizlar artik tarti atmak istemiyorBugün çarşamba kimse kalmamış buralarda
Hepte benim uyarmami bekliyorlar o yüzden yazmadim bakalim kimse yazicakmi diyeBugün çarşamba kimse kalmamış buralarda
Üzdü ya ben tatildeydim dönüş yaptım +2 kg ile benim kilo verme yolu uzun ama onların kısa olmuşHepte benim uyarmami bekliyorlar o yüzden yazmadim bakalim kimse yazicakmi diye
Kilo vermek zordur kararli olmak dahada zorÜzdü ya ben tatildeydim dönüş yaptım +2 kg ile benim kilo verme yolu uzun ama onların kısa olmuş
Yarın atıcam benKilo vermek zordur kararli olmak dahada zor
Bende unuttum hastane işlerim var di sabah vakit bulamadımYarın atıcam ben
Tamam aşkoYarın atıcam ben
Ye ye ama 2 3hafta sonra aglayarak bura dönmee1 elma ve yarım muzla durdum bu saate kadar, kahvaltı yapamadım sonra da dışarıdaydım yiyemedim oğlanın meyvelerden yedim işte. Arkadaşlar tatlı söylediler ben sadece kahve içtim. Bi aram yok benim de ya yemiyorum ya yarım kavanoz Nutella gömüyorum yetoo
Son defa bilmem kaç yil önce nutella yedim
Yok artıkkk, sen onun yerine kraker yiyosun tabiiSon defa bilmem kaç yil önce nutella yedim
Yok ya sevmem nutella pek ondan eskiden yerdim amaYok artıkkk, sen onun yerine kraker yiyosun tabii