- 30 Aralık 2022
- 2.703
- 10.064
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #10.121
haklısın canımm doğru diyosun ama meraktan bi 45i görüp gelsemmi yanına ahahahahahDiyetisyenini dinle canım vallahi çok zayıfladın 50-51 kilo ideal bu boya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haklısın canımm doğru diyosun ama meraktan bi 45i görüp gelsemmi yanına ahahahahahDiyetisyenini dinle canım vallahi çok zayıfladın 50-51 kilo ideal bu boya
Kalorini tutturamıyosun yine de demek ki ben de mesela tatlı karbonhidrat tüketiyorum hatta aşırıya kaçıyorum ama günlük kalorimi aşmıyorum demek ki kilo almamışım, sen diğer öğünleri yeterli yemiyor olabilirsin ya da bi gün fazla bi gün az yiyorsundurve yiyorum hanii aksam 3 dilim beyaz ekmek p.kızartması az saralle yedim üstüne dün sabah yine simit filan gecen tulumba baklava dubai çikolatası derken abarttım aslında bu ara bide ahahahaha
bak bu olabilir bi gün yediysem diğer gün tatlı yememeye çalışıyorum ama önceden olsa haftada bir ödül niyetine yerdim şimdi yediklerim gözüme çok geliyor demekkiiKalorini tutturamıyosun yine de demek ki ben de mesela tatlı karbonhidrat tüketiyorum hatta aşırıya kaçıyorum ama günlük kalorimi aşmıyorum demek ki kilo almamışım, sen diğer öğünleri yeterli yemiyor olabilirsin ya da bi gün fazla bi gün az yiyorsundur
mesela ne kadar aşırı yiyorsun sen balımm ben bi çikolata yesem arkasına bakıyorum bin kalori diyor ama benim günlük kalori ihtiyacım 1200 1300 arasıymış o da çikolatanın yanı sıra yemeklerim filan baya kalori oluyordur yaa diye düşünüyorum belkide kalori hesaplama olayını çözemedim çünkü daha yeni ameliyat oldum diye sporda yapmıyorum bu yemelerin yanınaKalorini tutturamıyosun yine de demek ki ben de mesela tatlı karbonhidrat tüketiyorum hatta aşırıya kaçıyorum ama günlük kalorimi aşmıyorum demek ki kilo almamışım, sen diğer öğünleri yeterli yemiyor olabilirsin ya da bi gün fazla bi gün az yiyorsundur
Çok kötü besleniyorsun şeker hastası olursun demedi deme. Protein nerde? Sağlıklı yağ nerde? Seçtiğin karbonhidratlar da çok kötü. Vücudunu zehirliyor ve kendine zarar veriyorsun. Yürüdüğün yol çok üzücü senin adına endişenden açıksicası.ve yiyorum hanii aksam 3 dilim beyaz ekmek p.kızartması az saralle yedim üstüne dün sabah yine simit filan gecen tulumba baklava dubai çikolatası derken abarttım aslında bu ara bide ahahahaha
200 gram Nutella 1000 kalori kız yarım kavanoz o da, 1000 kalori hangi çikolata o, gramajlarına doğru bakıypr musun? Bir de yani günlük değil haftalık düşünsen bi kaç gün abartmış olsan da hafta boyunca kalori alımın düşük kalıyor olabilir. Diyet yaparken artık porsiyonların az olsa da gözüne fazla geliyor olabilir belki sen çok yedim sanıyorsun ama tabağının kalorisi yine azdır, miden de küçülmüştür haliyle. Diyetisyeninin yazdığı listeler kaç kalori?mesela ne kadar aşırı yiyorsun sen balımm ben bi çikolata yesem arkasına bakıyorum bin kalori diyor ama benim günlük kalori ihtiyacım 1200 1300 arasıymış o da çikolatanın yanı sıra yemeklerim filan baya kalori oluyordur yaa diye düşünüyorum belkide kalori hesaplama olayını çözemedim çünkü daha yeni ameliyat oldum diye sporda yapmıyorum bu yemelerin yanına
Kızçemmm ben sadece yemediğim şeyleri artık yediğimi yazdımmm yoksa protein sebze meyve hep yiyorum günlük 3lt suyumu tüketiyorum bilinçli beslenme zaten alışkanlık olarak kaldı merak etmeeÇok kötü besleniyorsun şeker hastası olursun demedi deme. Protein nerde? Sağlıklı yağ nerde? Seçtiğin karbonhidratlar da çok kötü. Vücudunu zehirliyor ve kendine zarar veriyorsun. Yürüdüğün yol çok üzücü senin adına endişenden açıksicası.
evet bakk sana demedimmi bennn yanlış bakıyorum beceremiyorum bu kalori bakma olayınıı herşeyi öğrendim de bu kalori hesaplama olayını çözemedim birtek mesela çokonat baklava yedim geçen gün arkasında 1000 küsür kalori yazıyordu yanlış mı bakmışım yanii200 gram Nutella 1000 kalori kız yarım kavanoz o da, 1000 kalori hangi çikolata o, gramajlarına doğru bakıypr musun? Bir de yani günlük değil haftalık düşünsen bi kaç gün abartmış olsan da hafta boyunca kalori alımın düşük kalıyor olabilir. Diyet yaparken artık porsiyonların az olsa da gözüne fazla geliyor olabilir belki sen çok yedim sanıyorsun ama tabağının kalorisi yine azdır, miden de küçülmüştür haliyle. Diyetisyeninin yazdığı listeler kaç kalori?
vee yine çok haklısın bi kaç gün abartsam da haftalık olarak dikkat ettiğim günler olunca az kalıyor muhtemelen ama iki gündür yürüyüşlerime başladım yavaştann hareket sağlıktır.200 gram Nutella 1000 kalori kız yarım kavanoz o da, 1000 kalori hangi çikolata o, gramajlarına doğru bakıypr musun? Bir de yani günlük değil haftalık düşünsen bi kaç gün abartmış olsan da hafta boyunca kalori alımın düşük kalıyor olabilir. Diyet yaparken artık porsiyonların az olsa da gözüne fazla geliyor olabilir belki sen çok yedim sanıyorsun ama tabağının kalorisi yine azdır, miden de küçülmüştür haliyle. Diyetisyeninin yazdığı listeler kaç kalori?
he bide kikelomo şu ülkerin yeni çıkan dubai çikolatasından yedim paketi 80 tl acaba o kaç kaloriydi ben hep 1500 2000 arası diye bakıyordum bu arkaya bakınca kalorilerine yaa200 gram Nutella 1000 kalori kız yarım kavanoz o da, 1000 kalori hangi çikolata o, gramajlarına doğru bakıypr musun? Bir de yani günlük değil haftalık düşünsen bi kaç gün abartmış olsan da hafta boyunca kalori alımın düşük kalıyor olabilir. Diyet yaparken artık porsiyonların az olsa da gözüne fazla geliyor olabilir belki sen çok yedim sanıyorsun ama tabağının kalorisi yine azdır, miden de küçülmüştür haliyle. Diyetisyeninin yazdığı listeler kaç kalori?
Gittm baktım çokonat baklavaya 100 gramı 538 kalori diyor bir tane yediysen tanesi 30 gram onların 161 kalori yapıyor, 6 tane yemen lazım en az 1000 kaloriye ulaşman için. Sen kcal değil kJ e bakıyor olabilir misin, bi yerde bi yanlışlık var kesinevet bakk sana demedimmi bennn yanlış bakıyorum beceremiyorum bu kalori bakma olayınıı herşeyi öğrendim de bu kalori hesaplama olayını çözemedim birtek mesela çokonat baklava yedim geçen gün arkasında 1000 küsür kalori yazıyordu yanlış mı bakmışım yanii
Canım dikkat et valla bazal metabolizman çok yavaşlamış biraz spor yap kas kütleni artır yoksa hep az yemek zorunda kalırsın kilo almamak içinvee yine çok haklısın bi kaç gün abartsam da haftalık olarak dikkat ettiğim günler olunca az kalıyor muhtemelen ama iki gündür yürüyüşlerime başladım yavaştann hareket sağlıktır.
yaa varya ben dedim ama kesin birşeye yanlış hesaplıyorum ama neyee ben bi tanesi 100 kaloridir diyordum ahahah canımsınn yaa burdan hergün bişi öğreniyorum diyet konusunda da burda bilinçlendim hep yehuuuGittm baktım çokonat baklavaya 100 gramı 538 kalori diyor bir tane yediysen tanesi 30 gram onların 161 kalori yapıyor, 6 tane yemen lazım en az 1000 kaloriye ulaşman için. Sen kcal değil kJ e bakıyor olabilir misin, bi yerde bi yanlışlık var kesin
BMR Bazal Metab. Hızı 1202 kcal 5033 kj böyleymiş diyet sonucum da aşkımm ama kas için sadece protein yiyebiliyorum spor konusunda tembelleştim yaa ameliyat sonrası sadece yürüyüşlere başladım o da işte arada derede yapabilirsem pofff ev iş çocuk derken spora vakit kalamıyorkii bende hergün et köfte peynir tüketmeye çalışıyorum işte ayran yoğurt her yemeğimin yanına gibi gibi..Canım dikkat et valla bazal metabolizman çok yavaşlamış biraz spor yap kas kütleni artır yoksa hep az yemek zorunda kalırsın kilo almamak için
Dans ettim 1 saat kuzucum zumba5binde sonrami göndericen
Ben doktor koşelerinde sürünüyorum şuan
İyisin iyisin bebekkkkk şiimdi korumada kal bence@Bllossom kikelomo Infinite Soul @Depresif Penguen kızçeler kızçelerr nasıl gidiyor diyett dün geldim diyetisyenden 48 kilo olmuşummm ahahahahah @Depresif Penguen sen kaç kiloydun kankiciğiimmm Processes La vie en Rosee bende durum şuanlık bu kızçelerimm amaa bi 45i görsemmi ki yafff dedim
saolasınn aşkımmmİyisin iyisin bebekkkkk şiimdi korumada kal bence
Anladim dikkat etmemişim iyi yapmışsinDans ettim 1 saat kuzucum zumba
Yakılan kalori 475
Adımları da saymış
Zaten bebeklikten böyle bana bagli öyle herkese gitmez kalmazdi şuan öyle bir sorunu yok herkesle geziyor kaliyor ama korkuyor işte böyle şiddetli bir korku yaşamadi onu sebep getireyim.Tuvalet egitimi zamanı korkuyordu çok guvenemiyor inandiramiyorsum birşey yok diye o yüzden götürüyorum korkmasin benden bagimsizda herşeyini yapmaya alışsin hep beni ariyor bensiz adim atmaz evde işte böyle yani.Sağlık sorunu olmasın da canım neden oldu acaba, oğlun 3.5 yaş civarı herhalde dimi o yaşta korkular normal mi, izlediği bi şeyden ya da okulda bir şeyden korktu belki de, psikolog açar onu inşallah en kısa zamanda çözer sorunu
inşallah en kısa zamanda atlatır canım korkuyu daZaten bebeklikten böyle bana bagli öyle herkese gitmez kalmazdi şuan öyle bir sorunu yok herkesle geziyor kaliyor ama korkuyor işte böyle şiddetli bir korku yaşamadi onu sebep getireyim.Tuvalet egitimi zamanı korkuyordu çok guvenemiyor inandiramiyorsum birşey yok diye o yüzden götürüyorum korkmasin benden bagimsizda herşeyini yapmaya alışsin hep beni ariyor bensiz adim atmaz evde işte böyle yani.