- Konu Sahibi Infinite Soul
- #10.101
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5binde sonrami göndericen
10bin adim ceza var canim tamamlayip resim atarsinkilo almışım maalesef 70,5 çıktım tartıda. ama kaç gündür su içemiyorum. midem bulanıyor diye. ödem oldu. hep dışardan yedim. yine bu kadar olduğuna şükrediyorum.
olur canım atarım.10bin adim ceza var canim tamamlayip resim atarsin
64 dk spor yapmış sankii5binde sonrami göndericen
Ben doktor koşelerinde sürünüyorum şuan
Ay dikkat etmemişim pardon o an oglumu gonderiyordumda çocuk piskologuna getiriyorum canim 1 aylık git gel bir hal olucam korkuyor herşeyden çekiniyor o yüzden getiriyorum64 dk spor yapmış sankii
Noldu canım geçmiş olsun
Oyy kıyamam kuzuya, faydası olur umarımAy dikkat etmemişim pardon o an oglumu gonderiyordumda çocuk piskologuna getiriyorum canim 1 aylık git gel bir hal olucam korkuyor herşeyden çekiniyor o yüzden getiriyorum
İnşallah canım başka sorunu yok çok şükürde işte korkuyor herşeyden tuvaletden falan yalnız kalamıyorOyy kıyamam kuzuya, faydası olur umarım
Sağlık sorunu olmasın da canım neden oldu acaba, oğlun 3.5 yaş civarı herhalde dimi o yaşta korkular normal mi, izlediği bi şeyden ya da okulda bir şeyden korktu belki de, psikolog açar onu inşallah en kısa zamanda çözer sorunuİnşallah canım başka sorunu yok çok şükürde işte korkuyor herşeyden tuvaletden falan yalnız kalamıyor
Anoreksik mi olcan başımıza yosunlu tövbeler olsun 45 nedir, 49da kaburgalarım sayılıyo diyodunBllossom kikelomo Infinite Soul Depresif Penguen kızçeler kızçelerr nasıl gidiyor diyett dün geldim diyetisyenden 48 kilo olmuşummm ahahahahah Depresif Penguen sen kaç kiloydun kankiciğiimmm Processes La vie en Rosee bende durum şuanlık bu kızçelerimm amaa bi 45i görsemmi ki yafff dedim
ahahahaha kızçemm yiyorum aslında bee tatlılar ekmekler kızartmalar ama demekki az kalıyor yediklerim ne bilemmAnoreksik mi olcan başımıza yosunlu tövbeler olsun 45 nedir, 49da kaburgalarım sayılıyo diyodun
Hiiiiiç uydurma kızz yesen alırdın kendimden biliyorum yeterli yemiyosun demek ki cidden kilo verme artık senle ben aynı boydaydık diye hatırlıyorum, 49 kilo altı VKİye göre düşük kilolu kalıyor bizim boya. Diyetisyen ne diyor bu duruma?ahahahaha kızçemm yiyorum aslında bee tatlılar ekmekler kızartmalar ama demekki az kalıyor yediklerim ne bilemm
155 dim canımm diyetisyen yiyin artık papatya hanımcımm diye kibarca kızıyor ahahahahHiiiiiç uydurma kızz yesen alırdın kendimden biliyorum yeterli yemiyosun demek ki cidden kilo verme artık senle ben aynı boydaydık diye hatırlıyorum, 49 kilo altı VKİye göre düşük kilolu kalıyor bizim boya. Diyetisyen ne diyor bu duruma?
ve yiyorum hanii aksam 3 dilim beyaz ekmek p.kızartması az saralle yedim üstüne dün sabah yine simit filan gecen tulumba baklava dubai çikolatası derken abarttım aslında bu ara bide ahahahahaHiiiiiç uydurma kızz yesen alırdın kendimden biliyorum yeterli yemiyosun demek ki cidden kilo verme artık senle ben aynı boydaydık diye hatırlıyorum, 49 kilo altı VKİye göre düşük kilolu kalıyor bizim boya. Diyetisyen ne diyor bu duruma?
Diyetisyenini dinle canım vallahi çok zayıfladın 50-51 kilo ideal bu boya155 dim canımm diyetisyen yiyin artık papatya hanımcımm diye kibarca kızıyor ahahahah