- 8 Nisan 2023
- 5.399
- 48.505
- Konu Sahibi Infinite Soul
AgahjakskEki Görüntüle 3436999
Teyzeye mesajımdır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AgahjakskEki Görüntüle 3436999
Teyzeye mesajımdır
1.70 e 63 kilo olduğun için mi geldin senBenim hedef 55 kilo kemiklerim çıkıyor o kiloya düşünce şu an tahmini 63 64 varımdır tartılmadım hiç.Boyum 1.70
Kız popom karnım olmuş kocaman eski kiyafetlerime giremiyorum ben gelmeyimde kim gelsin1.70 e 63 kilo olduğun için mi geldin sen
Ay dur gitme ben şişkoyum yemin ederim bakArkadaşlar hepiniz benim hedeflediğim kilodasınız zaten ben çıkıyorum bay
Instagram’ında ekliyim farkındasın inşallah görüyoruz arada.Ay dur gitme ben şişkoyum yemin ederim bak
Yok çıkma niye çıkıyorsun ki herkesin kilo oranı farklıdır normali farklıdır.Bana 64 65 yakışmıyor karın popo iyi gözükmuyor her kiyafetimde karnim görüntüyu bozuyor onun için zayiflamak istiyorum zayiflamazsam alır başını giderArkadaşlar hepiniz benim hedeflediğim kilodasınız zaten ben çıkıyorum bay
Beni bırakıp gitcen mi yani yeterince şişko olmadığım için2 ay falan yapsaydık birlikte bari benim sonra biter zaten muhtemelenInstagram’ında ekliyim farkındasın inşallah görüyoruz arada.
Tamam bi tane 65’ten yukarı biri gelsin bari. HahahhahahahhaBeni bırakıp gitcen mi yani yeterince şişko olmadığım için2 ay falan yapsaydık birlikte bari benim sonra biter zaten muhtemelen
Hepiniz bir iki aya kadını bırakıp gidecek misiniz sizinle yola çıkılmaz ya haklı gibi.Beni bırakıp gitcen mi yani yeterince şişko olmadığım için2 ay falan yapsaydık birlikte bari benim sonra biter zaten muhtemelen
Panik yok kimse gitmiyorHepiniz bir iki aya kadını bırakıp gidecek misiniz sizinle yola çıkılmaz ya haklı gibi.
Malatya zuz didim ndndn tamam ben gitmiyormuşum şu an haber geldiHepiniz bir iki aya kadını bırakıp gidecek misiniz sizinle yola çıkılmaz ya haklı gibi.
Bashshshs kaçıramayızzz ki biz accessdenied imle bir kaç aydır bu işi konuşuyoruz wpden ama tam motive olamadı burası kalabalık olacak burdan olacak inş 1 ay verecek 4-5 kiloYalnız Depresif Penguen ve ben her masada varız. Nerede topic açılsa orada bitiyoruz.
nooo, o ideal kilom işte şuvan 67 civarıyım sanırsam habusi sadece 3 ay önce 62ye düşmüştüm.Sen kaçsın, 58 mi!?
Yettim bacımTamam bi tane 65’ten yukarı biri gelsin bari. Hahahhahahahha