- 8 Kasım 2019
- 2.017
- 1.187
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #9.961
Düzensizlik oldumu ödem yapıyor adetten sonra vücut kendine geliyorGeçen hafta aynısını yaşadım. Şükür bu hafta gitti o ödemler.
Benim de gecikiyor o yüzden sismistim. Bitmemesine rağmen eksi gördüm tartıda. Düzensizlik çok su tutuyor.Düzensizlik oldumu ödem yapıyor adetten sonra vücut kendine geliyor
Aynen yaa bende şu ara şiştim tartıda 1 kilo fazla çıktım malesefBenim de gecikiyor o yüzden sismistim. Bitmemesine rağmen eksi gördüm tartıda. Düzensizlik çok su tutuyor.
Aslında zayıfladıkça düzene giriyor benimki ama bu aralar dengesi şaştı iyice. Hava değişimi etkiliyor muhtemelen.Aynen yaa bende şu ara şiştim tartıda 1 kilo fazla çıktım malesefbir düzene girsem iyi kilo vercem ama düzensizlik iştahta açıyo tatlı krizleri falan
Regl oldum dün sabah 64.9 bugün sabah 65.7 bu nedir yaAynen yaa bende şu ara şiştim tartıda 1 kilo fazla çıktım malesefbir düzene girsem iyi kilo vercem ama düzensizlik iştahta açıyo tatlı krizleri falan
Regl oldum dün sabah 64.9 bugün sabah 65.7 bu nedir ya
Ben 57 yi görünce adetim düzelmişti aynı durumdayız . Mevsim değişikliğide etkiliyor dediğin gibiAslında zayıfladıkça düzene giriyor benimki ama bu aralar dengesi şaştı iyice. Hava değişimi etkiliyor muhtemelen.
Hakkaten ağlanacak kadar var hem yemiyorsun hem şişiyorsunçok can sıkıcı bir durum geçen haftalarda sinirim bozulmuştu ağlamıştım
Hedef kilonuzla boyunuzuda yazin atarken beni etiketleyin bazen göremiyorumMerhaba sabah çekmiştim vakit bulamadım atmaya
Selaam biraz rahatsız gibiyim sen nasilsingünaydın canlar keyifler nasıl?
Pardon onu bilmiyordum :)Hedef kilonuzla boyunuzuda yazin atarken beni etiketleyin bazen göremiyorum
Neler çekiyorum
çok geçmiş olsun canım. benim de aile kırılıyor ben çok şükür iyi gibiyim.Selaam biraz rahatsız gibiyim sen nasilsin
Sagol canımçok geçmiş olsun canım. benim de aile kırılıyor ben çok şükür iyi gibiyim.
Emzirmiyorum maalesefinşallah geçmez. ayrıca senin hasta olman bebek için daha iyi öyle bak. emzirdiğin için antikor vereceksin çocuğa. geçse bile çabuk atlatır
Emzirmiyorum maalesef