- 18 Ağustos 2022
- 2.917
- 8.971
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #9.941
Evdekiler diyeti sabote ediyor gerçektenEvet 62.800 geldim ya hayvan gibi almışim tatli ayarimi bozdu bu hafta dikkat etmem lazimm hepsi oglumun suçu hep kurabiyeler tatlilar istiyor benden
Benim hemde tam adet zamanım bu gun yarın gibi olurumEvdekiler diyeti sabote ediyor gerçektenyarısı ödemdir onun hemen iner, benim de tartı doğru mu tartıyor emin değilim eve gidince bi sürprizle karşılaşmayayım Aslına bakarsan ben de yedim 10 gündür ama kahvaltı yok diğer öğünleri azaltıp dengelemeye çalıştım, dün 200 gram fazlaydım aslında anlık değişiyor çok takılmamak lazım.
Bir an unutdun sandimm
Şu adet günümü bi atlatim bomba gibi gelcem inşallahkikelomo @La vie en Rosee Z zeLina @Marryyj gulsum462 @Sem2024 @Bllossom MutluKedi @Turunc chemist @serengetiaslani @cemre76 @Delirtiyor grubu boşladınız haa niye yazmiyorsunuz kızlarr azcık aktif olunn motivasyon verin bir birinize sonra zayiflamak falan yalan olur valla unutursunuz rekabet olsa belki bir birinizin hevesine daha çabuk zayiflarsiniz
Canım valla benimki kilo değil ama cezaya razıyımEn son tartinda 62.3 sonra mola vermişsin şuan 63.3 bu cezali olduğun anlamina geliyor
canımm nasılsınızzz ben senin akıştaki resimlerini neden göremiyorumm yazıları okuya okuya geldimEn son tartinda 62.3 sonra mola vermişsin şuan 63.3 bu cezali olduğun anlamina geliyor
Iyiyim sen nasılsınn gecikmişsin aşko resmi sildim ondan gormedincanımm nasılsınızzz ben senin akıştaki resimlerini neden göremiyorumm yazıları okuya okuya geldimkikelomo demiş sen zayıfsın deyinnn merak ettim ama göremedimm bende işte ameliyat oldum iyileştim şükür bugün diyetisyenden geldimm 49.20 kg olmuşum ahahah ama ben seni merak ettiiimmmmm kiiii
yaaa bidaha paylaş sil hemen geri merak ettimm kuzucugunuda senideeIyiyim sen nasılsınn gecikmişsin aşko resmi sildim ondan gormedin
bende daha iyiyim işte neydem 49 kilo olmuşum diyet topiğinde geziniyorum şaka şaka kıaazzz arada size yazam deyin geliyorummmIyiyim sen nasılsınn gecikmişsin aşko resmi sildim ondan gormedin
Birdaha paylaşınca seni etiketlerim aşko merak etmeeyaaa bidaha paylaş sil hemen geri merak ettimm kuzucugunuda senidee
tamam o halde anlaştıkk çünkü ciddenn zayıf ve boyun uzun muş deyincikBirdaha paylaşınca seni etiketlerim aşko merak etmee
Tabloda yazdigimin aynisiyim işte aşkotamam o halde anlaştıkk çünkü ciddenn zayıf ve boyun uzun muş deyincikkikelomo merak ettimmm bbendeeee
kaslarımı güçlendirmeye odaklıyım, bıraktım bu emoji diyarını. Sen nasıl oldun ameliyatla mı aldılar o kiloları senden yoksabende daha iyiyim işte neydem 49 kilo olmuşum diyet topiğinde geziniyorum şaka şaka kıaazzz arada size yazam deyin geliyorummmProcesses nibir cınımmmsss kaç kilosun şuannnn
hahahah evet kastan gitmiş zaten yaa bakma sevindiğimee 50 kiloyken yağ oranım 15 lerdeydi yüzdelikte şuan 49um ama yağ 18 lerde sağlıksız beslenmenin sonucu ve getirisi işte rakamda eksideyim ama kastan gitmiş aksine yağlar artmış pöfff bi hava bilenem attırmadın kıaazzz... ama ben tam toparlanayım görersin yürüyüş ile kaldığım yerden devamm şimdilik kas yapan protein ağırlıklı yiyecekler ile beslenmeye çalışıcimmm tamamen toparlanınca da spor eklerim artıkınnnkaslarımı güçlendirmeye odaklıyım, bıraktım bu emoji diyarını. Sen nasıl oldun ameliyatla mı aldılar o kiloları senden yoksa
Sağlıkla olsun aman dikkat et kendine emoji reis yosunlumuz papatyamızhahahah evet kastan gitmiş zaten yaa bakma sevindiğimee 50 kiloyken yağ oranım 15 lerdeydi yüzdelikte şuan 49um ama yağ 18 lerde sağlıksız beslenmenin sonucu ve getirisi işte rakamda eksideyim ama kastan gitmiş aksine yağlar artmış pöfff bi hava bilenem attırmadın kıaazzz... ama ben tam toparlanayım görersin yürüyüş ile kaldığım yerden devamm şimdilik kas yapan protein ağırlıklı yiyecekler ile beslenmeye çalışıcimmm tamamen toparlanınca da spor eklerim artıkınnn
Geçen hafta aynısını yaşadım. Şükür bu hafta gitti o ödemler.Canım valla benimki kilo değil ama cezaya razıyımhormonal bi dengesizlik var adet olmamıştım vücudum şişti . İlaç kullandım dün adet oldum . Ama söz haftaya bomba gibi gelcem