- 17 Ağustos 2023
- 7.215
- 19.498
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #9.981
Yok maalesef saglık sorunlarimla ilgili emziremedimaaa ben emziriyorsun diye okumuştum. öyle hatırlıyorum yani. kusura bakma yanıldım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok maalesef saglık sorunlarimla ilgili emziremedimaaa ben emziriyorsun diye okumuştum. öyle hatırlıyorum yani. kusura bakma yanıldım.
Yok maalesef saglık sorunlarimla ilgili emziremedim
Evet canım öyle olmayinca olmuyor napalimcanın sağ olsun canım benim. ben de bırakmak zorunda kalmıştım ilaç kullanmak için
Evet canim oglum fena grip oldu banada geciyor iyi degilim pekSizler de mi hastasınız kızlar ya, biz de aile boyu hastalandık maalesef, en çok da oğlumu etkiledi
Çok geçmiş olsun canımEvet canim oglum fena grip oldu banada geciyor iyi degilim pek
Size de geçmiş olsun
Aminn bu hafta ben yokumbebeye geçerse yandik ki ne yandik vallaÇok geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun canım ya bizde normal grip gibi şimdilik bebişi korumaya çalışıyoruz şimdilikBugün test yaptım covid olmuşuz biz, ilk iki gün ishal kusma vardı sadece ekmek türü kuru şeyler yiyebildim, bugün de iştahım sıfır hiçbir şey yiyemedim daha midemde bi doluluk hissi var hazımsızlık gibi. Infinite Soul nasıl oldun canım? Bebişte var mı bi belirti?
İnşallah geçmez ona paracetamol fitil kullandık biz ateşi için onun yenisini yazdı başka bi ilaç vermedi, o bugün çok iyi maşallah ben daha hastayım şu anÇok geçmiş olsun canım ya bizde normal grip gibi şimdilik bebişi korumaya çalışıyoruz şimdilik
Ilaç ne yazdı doktor senin çocugun iyimi?
İnşallah daha iyi olursunuzİnşallah geçmez ona paracetamol fitil kullandık biz ateşi için onun yenisini yazdı başka bi ilaç vermedi, o bugün çok iyi maşallah ben daha hastayım şu an
İnşallah canım sağol.Kararli olman ne güzelÇok geçmiş olsun kızlar, umarım tez zamanda iyileşirsiniz dikkat edin kendinize.
Bu diyet hem forma hem de keselere çok iyi geldi. Bi çikolata alıyorum günlerce kalıyor bitmiyor her gün 2 kare abshdjd
Sen de dönüceksin sahalara canım. Geçici bir dönem.İnşallah canım sağol.Kararli olman ne güzel
İnşallah canımmSen de dönüceksin sahalara canım. Geçici bir dönem.
Valla ben tartı işini rafa kaldırdım bı sure kafa dinlicem sonra geri gelirimTartiya bir gun kala nereye kız tartiyi atda git
Yorğunum canım çok hastalikla uğraşıyoruz sen nasilsinNasılsınız kızlar, nasıl gidiyor?
Çok geçmiş olsun kuşum ya.Yorğunum canım çok hastalikla uğraşıyoruz sen nasilsin
Sagol canım bende regl olmaliyim hala olmadim benimde aynı durumÇok geçmiş olsun kuşum ya.
İyiyim ben de günlük ev koşturmacaları çocuğun peşinde koşma , bugünki sporum ev işleri ve temizliğiydi
Reglme 5 gün var üstüme bi öküz oturdu resmen