- 1 Haziran 2018
- 5.246
- 14.657
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #9.921
Turşu candır ama kilo aldırmaz kiiiiiTurşuya düştüm yine ya jshshsjsk siz yapmayın arkadaşlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Turşu candır ama kilo aldırmaz kiiiiiTurşuya düştüm yine ya jshshsjsk siz yapmayın arkadaşlar
Evet boyum avantaj saglıyor bana.Ben zaten hic kilo sorunu yaşamadım ilk dogumumda bir anda verdim.Ikinci dogumumda strese düştüm kendimi yemeye verdim baktim kilo böyle gitmez artik birşeyler yapmam lazim.Çogu insan yeni doğum yaptın boş ver diyor ama kilo yerini saglama almadan vermek lazim bence yavaşta olsa.Boyun uzun kilonu göstermiyorsun vücudun da orantılı, iyice fıstık olcan hee
ödemlerce şişiyorum ben iştah da açıyor turşu canavarlığı da bu sene çıktı bende hiç sevmezdim. Ama ev turşusu üfff. Kalkıp yine yiycem nerdeyse hdhshsksTurşu candır ama kilo aldırmaz kiiiii
Bende eriyemezdim emzirmek ekstra açıktırıyor yaSiz nasıl eriyonuz emzirirken bir ben eriyemedim diyet yaptım baya
Evet boyum avantaj saglıyor bana.Ben zaten hic kilo sorunu yaşamadım ilk dogumumda bir anda verdim.Ikinci dogumumda strese düştüm kendimi yemeye verdim baktim kilo böyle gitmez artik birşeyler yapmam lazim.Çogu insan yeni doğum yaptın boş ver diyor ama kilo yerini saglama almadan vermek lazim bence yavaşta olsa.
Vallahi haklısın, ben de 5 aylık lohusayken artık doğum kiloma çıkıyordum neredeyse bir dur demek lazımdı, kendimi kilolu sevmiyorum mutlu olamıyorum. Emzirirken çok yedim ben de sütüm kesilir azalır diye çok korkuyordum ilk zamanlar şimdi acıktırmıyor emzirmek neyse ki.Bende eriyemezdim emzirmek ekstra açıktırıyor ya
Azalta bildinmi emzirmeyiVallahi haklısın, ben de 5 aylık lohusayken artık doğum kiloma çıkıyordum neredeyse bir dur demek lazımdı, kendimi kilolu sevmiyorum mutlu olamıyorum. Emzirirken çok yedim ben de sütüm kesilir azalır diye çok korkuyordum ilk zamanlar şimdi acıktırmıyor emzirmek neyse ki.
Of nerdeee ama sallamayı bıraktım, sırayla yapcam çünkü şu an yatağa yatıp uyuyoruz memesiz çok ağlıyor emerken uyuyor. Biraz böyle uyumaya alışınca gece emzirmesini de kesmeye başlıcam. Gündüz çok emmiyo da gece istiyor uyku içinAzalta bildinmi emzirmeyi
Zor oluyor ama sonunda bırakıyorlarOf nerdeee ama sallamayı bıraktım, sırayla yapcam çünkü şu an yatağa yatıp uyuyoruz memesiz çok ağlıyor emerken uyuyor. Biraz böyle uyumaya alışınca gece emzirmesini de kesmeye başlıcam. Gündüz çok emmiyo da gece istiyor uyku için
Tabi atarım resim atacağım demi regl dönemine gireceğim zamanlama kötü ama olsun :)Merheba hoş geldiniz yarin tartinizi atarsiniz eklerim sizi o zaman tabloya
Çok teşekkürler hoşbuldumHoşgeldinizzz
Evet resimTabi atarım resim atacağım demi regl dönemine gireceğim zamanlama kötü ama olsun :)
Çok teşekkürler hoşbuldum
Bu ilk cezan mı??Günaydınn ben atamiyorum şuan eve misafir geldi ama o ara tartıldım kilo almışimkendime cezami kestimm
Evet 62.800 geldim ya hayvan gibi almışim tatli ayarimi bozdu bu hafta dikkat etmem lazimm hepsi oglumun suçu hep kurabiyeler tatlilar istiyor bendenBu ilk cezan mı??
Tartılmayı unutup kahvaltı yaptım desem… en son 63.0 dım. En son dediğimde dün