- 17 Ağustos 2023
- 7.202
- 19.309
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #9.881
Ben alışamadımZaten 19 saatlik açlık sonrası bile fazlasını istemiyor vücudum. Az yemeye alıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben alışamadımZaten 19 saatlik açlık sonrası bile fazlasını istemiyor vücudum. Az yemeye alıştım
Ben deeeBen alışamadım
Herkes gider biz kalırızBen deee
Ben de kek yapıyorum oğlana. Yiyorum durduramıyorum kendimi yaBen oglum için kurabiye yapıyorum son zamanlar takti tatliya yaparken istemsiz bende yiyorumo bozuyor işte
Günaydınnnn
Eki Görüntüle 3488027
Yarım simit yedim
Zaten 19 saatlik açlık sonrası bile fazlasını istemiyor vücudum. Az yemeye alıştım
Göz hakkı denilen birşey de var dimiBen de kek yapıyorum oğlana. Yiyorum durduramıyorum kendimi ya
TeşekkürlerEnnnnn sevdiğimmm az bile banaBen de kek yapıyorum oğlana. Yiyorum durduramıyorum kendimi ya
Günaydın afiyet olsun
Zeytini baya seviyoruz belli
Ahahaha bir ısırık olsa tamam da 2-3 dilim de yenmez bacımGöz hakkı denilen birşey de var dimi
Sabah kahvaltı yapmayacaktım, annem pişi yapmış ya yedim bi tane. Bir kupa filtre kahve artı çay da içtim. Çay çok ödem yapıyor demiştiniz demi, sabah akşam çay demliyor annem, bu akşam demletmicem
Infinite Soul çay profesoru Infinite Soul Infinite Soul danışmaya abshjdSabah kahvaltı yapmayacaktım, annem pişi yapmış ya yedim bi tane. Bir kupa filtre kahve artı çay da içtim. Çay çok ödem yapıyor demiştiniz demi, sabah akşam çay demliyor annem, bu akşam demletmicem
Aa çaya iftiraa atiyorlar yetişinnn kesin kahve yapmıştır ben uyurken bile içiyorum ödem yok yav
Ben alışık değilim ya ondan yapmıştırAa çaya iftiraa atiyorlar yetişinnn kesin kahve yapmıştır ben uyurken bile içiyorum ödem yok yav
Evet canım ondandir yoksa ben ödemden bayılırdım herhalBen alışık değilim ya ondan yapmıştır
Ben bı süre yokum diyet işinde kendimi iyi hissetmiyorum psikolojik olarak ama yakın zamanda aranıza dönücem inşallahkikelomo La vie en Rosee Z zeLina M Marryyj gulsum462 @Sem2024 @Bllossom @MutluKedi @Turunc chemist @serengetiaslani @cemre76 @Delirtiyor grubu boşladınız haa niye yazmiyorsunuz kızlarr azcık aktif olunn motivasyon verin bir birinize sonra zayiflamak falan yalan olur valla unutursunuz rekabet olsa belki bir birinizin hevesine daha çabuk zayiflarsiniz
Tartiya bir gun kala nereye kız tartiyi atda gitBen bı süre yokum diyet işinde kendimi iyi hissetmiyorum psikolojik olarak ama yakın zamanda aranıza dönücem inşallah
ben bugünden çektim tartıyı ama yarınkini beğenmezsem bugünkünü atıcamTartiya bir gun kala nereye kız tartiyi atda git
Ben bu sene okulda o kadar yoğunum ki ev desen ayrı koşturmaca. Bir bakiyorum gün bitmiş. Bu haftadan sonra toplantılar biraz bitecek gibi inşallah.kikelomo La vie en Rosee Z zeLina M Marryyj gulsum462 @Sem2024 @Bllossom @MutluKedi @Turunc chemist @serengetiaslani @cemre76 @Delirtiyor grubu boşladınız haa niye yazmiyorsunuz kızlarr azcık aktif olunn motivasyon verin bir birinize sonra zayiflamak falan yalan olur valla unutursunuz rekabet olsa belki bir birinizin hevesine daha çabuk zayiflarsiniz
Bende çektim bugün yarın fazla çıkarsam bakın dün boyleydim derim en azından dedimben bugünden çektim tartıyı ama yarınkini beğenmezsem bugünkünü atıcam
Yarın da atsam bugün de atsam ceza alcam gibiBende çektim bugün yarın fazla çıkarsam bakın dün boyleydim derim en azından dedim
İki küçük kız çocuğum dün yatmadan yedikleri zeytinin çekirdeklerini saydirdilar. 35 çıktıTeşekkürlerEnnnnn sevdiğimmm az bile bana
Ben bu sefer umutluyum gibi kendimdenYarın da atsam bugün de atsam ceza alcam gibi