- 1 Haziran 2018
- 5.246
- 14.658
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #9.861
Sadece ben yazıyorum bi de senNey anlamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece ben yazıyorum bi de senNey anlamadım
Ah ah püü sizee bizi yalnız bıraktilar iki laf yazip kaciyolarSadece ben yazıyorum bi de sen
Evet ekmek sorun yapıyorKahvaltı 9:30
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
2 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Maydanoz
Öğlen 13:00
1 porsiyon kuru patlıcan yemeği
1 dilim ekmek
Akşam 18:30
1 tabak kabak yemeği
3 yk yoğurt
1 dilim ekmek
Su: 2 litre
Şu ekmeği bırakamıyorum ya. Bırakabilsen çok güzel gidecek kilolar.
Gitsende ara sira ugraBen de gidiyorum listeden herkes hedefine ulaşır ve ayrılır umarım
Yazarım tabiGitsende ara sira ugra
Böyleyiiim@kikelomo La vie en Rosee @zeLina @Marryyj gulsum462 @Sem2024 Bllossom @MutluKedi Turunc chemist @serengetiaslani @cemre76 @Delirtiyor grubu boşladınız haa niye yazmiyorsunuz kızlarr azcık aktif olunn motivasyon verin bir birinize sonra zayiflamak falan yalan olur valla unutursunuz rekabet olsa belki bir birinizin hevesine daha çabuk zayiflarsiniz
Oo helal kızBöyleyiiim
Benimm anlık ya. Mesela dün akşam 64.7ydim bu sabah 62.9 yemekte yiyorum ama aşırı sıvı tüketimim var. Birde biliyorsun aşırı yürüyorum. Günlük min 10 bin adımdan aşağı kalmıyorum hareketsiz olmadığım için sanırım kolay yakıyorum. 66 direnç kilomdu kırdım zor oldu, sonra vücut kendini 63-64 arası tuttu zorladı regl girdi araya 2 hafta böyle kaldım . Şimdi vücut tekrar vermeye başladı. 60ın altına inersem daha çabuk verebilirim.Oo helal kız
Çok iyi gidiyorsun benimki durdu şuan 61 62 arasinda gidip geliyorum bogazimi bu aralar aslaa tutmiyorum çünkiBenimm anlık ya. Mesela dün akşam 64.7ydim bu sabah 62.9 yemekte yiyorum ama aşırı sıvı tüketimim var. Birde biliyorsun aşırı yürüyorum. Günlük min 10 bin adımdan aşağı kalmıyorum hareketsiz olmadığım için sanırım kolay yakıyorum. 66 direnç kilomdu kırdım zor oldu, sonra vücut kendini 63-64 arası tuttu zorladı regl girdi araya 2 hafta böyle kaldım . Şimdi vücut tekrar vermeye başladı. 60ın altına inersem daha çabuk verebilirim.
Totalde kilomda çok eksilme yok 4-5 kilp anca var. Ama göbek bölgemde nerdeyse 7-8cm incelme var. İnceliyorum dışardan farkediliyor haliyle
Vücut direnç tutuyordur. Bazen benimde tutuyor işte. Bu aralar vermeye başlamışken sıvıya bastırdım iyice. Günlük 2 öğünde yemeye çalışıyorum. Ekmek yemiyorum, asitli içecek tüketmiyorummÇok iyi gidiyorsun benimki durdu şuan 61 62 arasinda gidip geliyorum bogazimi bu aralar aslaa tutmiyorum çünki
Ben oglum için kurabiye yapıyorum son zamanlar takti tatliya yaparken istemsiz bende yiyorumo bozuyor işteVücut direnç tutuyordur. Bazen benimde tutuyor işte. Bu aralar vermeye başlamışken sıvıya bastırdım iyice. Günlük 2 öğünde yemeye çalışıyorum. Ekmek yemiyorum, asitli içecek tüketmiyorumm
accessdenied yüzünden diyelim ona sen çok aktif degildin grupta olsan daha çok alırmışsın o zamanKizlaaaar diyetisyenle, sayenizde almis bulundugum 5 kg da dahil toplam 8 kg verdim
Kendi kendime kalsam, gruptaki yemeklere bakarak bi 5 daha alirdim sanirim
Bebis ben de heves meves kalmdı ev yapılmadı hala kafam orda odaklanamıyorum stres basıyor beni galiba ayrılıyorum buradan@kikelomo La vie en Rosee @zeLina @Marryyj gulsum462 @Sem2024 Bllossom @MutluKedi Turunc chemist @serengetiaslani @cemre76 @Delirtiyor grubu boşladınız haa niye yazmiyorsunuz kızlarr azcık aktif olunn motivasyon verin bir birinize sonra zayiflamak falan yalan olur valla unutursunuz rekabet olsa belki bir birinizin hevesine daha çabuk zayiflarsiniz
YapmaaaBebis ben de heves meves kalmdı ev yapılmadı hala kafam orda odaklanamıyorum stres basıyor beni galiba ayrılıyorum buradan
Günaydın afiyet olsun canım
Teşekkür ederim canımcımmGünaydın afiyet olsun canım