- 17 Ağustos 2023
- 7.202
- 19.309
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #9.901
Dolandırıcı bunlar yahuben bugünden çektim tartıyı ama yarınkini beğenmezsem bugünkünü atıcam
Bende çektim bugün yarın fazla çıkarsam bakın dün boyleydim derim en azından dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dolandırıcı bunlar yahuben bugünden çektim tartıyı ama yarınkini beğenmezsem bugünkünü atıcam
Bende çektim bugün yarın fazla çıkarsam bakın dün boyleydim derim en azından dedim
Gelirim eve bi geçsemm her seye yeniden baslicamYapmaaa
InşallahhGelirim eve bi geçsemm her seye yeniden baslicam
Bende balli süt içtim iştebu ne rahatlık bende bilmiyorum yarina 10bin adim cezayı şimdiden kendime yazam1 saat zumbadan sonra insallah yarın 10-15 gr da olsa eksik cıkıcam tartıda
Sen yeni doğum yaptın kuzuş 6 aylık beben var seni mazur görüyoruzBende balli süt içtim iştebu ne rahatlık bende bilmiyorum yarina 10bin adim cezayı şimdiden kendime yazam
Bu beni mutlu ederama yine de kendimi toparlamam lazim ay gereksiz açlık geliyor bazen banaSen yeni doğum yaptın kuzuş 6 aylık beben var seni mazur görüyoruz
Ayyy emzirirken ben de fenaydım hayvan gibi yiyordum tatlıdan hemen sonra tuzlu fln.. ama doğum sonrası 1 haftada eski kilomdaydım. Baya rahat kilo veriyor insan emzirirkenBu beni mutlu ederama yine de kendimi toparlamam lazim ay gereksiz açlık geliyor bazen bana
Merheba hoş geldiniz yarin tartinizi atarsiniz eklerim sizi o zaman tabloyaMerhaba güzel kadınlar bende dahil olmak isterim
Diyetisyenle nisandan temmuza kadar 16 kilo verdim :) şimdi bi 4 kilo daha vermek istiyorum
166 boy 66 kilo sanırım ama emin değilim yarın sabah tartılırım çarşamba günü sanırım Tartı gününüz yakalamışım :)
HoşgeldinizzzMerhaba güzel kadınlar bende dahil olmak isterim
Diyetisyenle nisandan temmuza kadar 16 kilo verdim :) şimdi bi 4 kilo daha vermek istiyorum
166 boy 66 kilo sanırım ama emin değilim yarın sabah tartılırım çarşamba günü sanırım Tartı gününüz yakalamışım :)
Ben 1ay emzirdim sonra başıma olaylar olaylar gelince kesildi sütüm ama kesin ben hayvan gibi kilo alirdim ya vermezdimAyyy emzirirken ben de fenaydım hayvan gibi yiyordum tatlıdan hemen sonra tuzlu fln.. ama doğum sonrası 1 haftada eski kilomdaydım. Baya rahat kilo veriyor insan emzirirken
Kızım sen geçen gün resim attın akışta ben gördüm, dal gibisin maşallahBu beni mutlu ederama yine de kendimi toparlamam lazim ay gereksiz açlık geliyor bazen bana
Ben de 6 ay.. aman olsun keyfimiz sağlığımız yerinde olsun en önemlisi oBen 1ay emzirdim sonra başıma olaylar olaylar gelince kesildi sütüm ama kesin ben hayvan gibi kilo alirdim ya vermezdim
Ay teşekkür ederimKızım sen geçen gün resim attın akışta ben gördüm, dal gibisin maşallah
Boyun uzun kilonu göstermiyorsun vücudun da orantılı, iyice fıstık olcan heeAy teşekkür ederim
Tam dal sayilmamdaha var ya ona
Evet öyle haklısın. Ben maalesef dogumdan sonra bir anda çöküyorum bedenim tüm gücünü kaybediyor alerjim var bagışıklıgım düşünce anında reaksiyon gösteriyor ve hastalaniyorum iki dogumda da aynisini yaşadim.Boy posuma baksan çok kuvvetli kadın dersin ama gel gör ki bünyem aşırı zayıf.Ben de 6 ay.. aman olsun keyfimiz sağlığımız yerinde olsun en önemlisi o