- Konu Sahibi Infinite Soul
- #9.821
Ben 1 saat spor yapım ama nasıl atcam10bin adim ya da spor yapıp aktifligini bize göstere bilirsin
Az yemek lazim ama yiyoruz direk kilo geliyor işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 1 saat spor yapım ama nasıl atcam10bin adim ya da spor yapıp aktifligini bize göstere bilirsin
Az yemek lazim ama yiyoruz direk kilo geliyor işte
Akılli saat yokmu ya da telefin cebinde yapsaydın o adimlarini sayardiBen 1 saat spor yapım ama nasıl atcam
Telefon cebinde çek o halayi hesaplasin 10bin olunca atInfinite Soul canım ben akşam kına ya pazar da düğüne gitcem hiç durmaksizin halay cekicem istersen onu da sayabilirsin
Valla akıllı saati görümceme verdim telefonu da değiştirecem çünkü hafızam çok dolu hiç bı şey inmiyor eski resimler var silemiyorum daha doğrusu kıyamıyorumAkılli saat yokmu ya da telefin cebinde yapsaydın o adimlarini sayardi
Kız ben 10.000 den fazla atarım emin ol saat 7 den 12 ye kadarTelefon cebinde çek o halayi hesaplasin 10bin olunca at
Adim saymasi telefonun kendi ayarinda depolamaya bağlı degil canim.Yani ayari aktif edersen herturlu hesaplayacakValla akıllı saati görümceme verdim telefonu da değiştirecem çünkü hafızam çok dolu hiç bı şey inmiyor eski resimler var silemiyorum daha doğrusu kıyamıyorum
Kız at işte o zaman aa delil lazım kizlar atiyor sonra mary yapti ama atmadi olmasin kural bu hayatım zaten ben başka kural koymadim size diger gruplari görseniz ohooKız ben 10.000 den fazla atarım emin ol saat 7 den 12 ye kadar
Adim saymasi telefonun kendi ayarinda depolamaya bağlı degil canim.Yani ayari aktif edersen herturlu hesaplayacak
Markasini söyle bana telefonun iki dakikada bulurum ben carsa6Baktım canım yok bu xiomi den anlamıyorum
Markasini söyle bana telefonun iki dakikada bulurum ben carsa6
Xiomi redmi buldum şimdiMarkasini söyle bana telefonun iki dakikada bulurum ben carsa6
Hediye ettim beğendi mecbur kaldım
Bak ben şimdi atıyorum sana telefon zaten kendi kendine sayiyormus bende yeni ogrendim sayende ama bide telefonsuz halay cekislerim horon tepmelerim bide misket oynayisim var onu da sayarsak 10.000 çok rahat geçiyor bence kabul etmelisin çünkü halay da abiye giydim elimde mendil vardı malum kambersiz düğün olmaz bende halay basiydim
Buna da şükür eder oldum artıkkneyse kabul ettim hadi neyse ki adim sayari buldum artık kaçamazsinXiomi redmi buldum şimdi
Hediye ettim beğendi mecbur kaldım
Bak ben şimdi atıyorum sana telefon zaten kendi kendine sayiyormus bende yeni ogrendim sayende ama bide telefonsuz halay cekislerim horon tepmelerim bide misket oynayisim var onu da sayarsak 10.000 çok rahat geçiyor bence kabul etmelisin çünkü halay da abiye giydim elimde mendil vardı malum kambersiz düğün olmaz bende halay basiydim
Teşekkür ederim ben bu telefon da öyle bı şey olduğunu bile yeni öğrendim ama en kısa zamanda akıllı saat alicamBuna da şükür eder oldum artıkkneyse kabul ettim hadi neyse ki adim sayari buldum artık kaçamazsin
Bende alıcam ama telefonda sayıyor aktifligini spor yaparkende belli ediyor programlar var hareket ettikce biliniyorTeşekkür ederim ben bu telefon da öyle bı şey olduğunu bile yeni öğrendim ama en kısa zamanda akıllı saat alicam
Bencede çünkü giydiğim elbiselerin cogun da cep yok telefonum hep orda burda elime almam o yüzden şart oldu saat almakBende alıcam ama telefonda sayıyor aktifligini spor yaparkende belli ediyor programlar var hareket ettikce biliniyor