- 22 Eylül 2022
- 5.641
- 15.945
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #9.801
Unutmadan;Örnek alın kızlartamamlayıncaresim atarsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Unutmadan;Örnek alın kızlartamamlayıncaresim atarsin
Darisi başıma
SupersinUnutmadan;
Hoş buldum çok teşekkür ederimTamamdır aramiza hoş geldin
Uygulamaya çalışıyorum çok şükür.Bizde öyle sıkı diyet yapmıyoruz sende çok aşırıya kaçmadigin sürece yiye bilirsin
Canım ben adet gecikmesi yaşadım ,olduktan sonra atıcam inşallahBen bu hafta ara verdim biliyorsunuz o yüzden tartimi gelen hafta aticam.
@Bllossom bu hafta aticakmisin gecen hafta ara verdin sende?
Kizlar tarti günü bugün
@kikelomo M Marryyj @Processes Margaret Hale Sem2024 muallime00 @serengetiaslani MutluKedi La vie en Rosee
Ben yemememe rağmen kilo aldım bu nasıl oluyor ya ama toplasan günde 2 bardak bile su icmiyorum bı şey yapmam lazım ağız kurulugum olursa su içiyorum yoksa içemiyorum bende bugünden itibaren bol su içmeye baslicamBen bu hafta ara verdim biliyorsunuz o yüzden tartimi gelen hafta aticam.
@Bllossom bu hafta aticakmisin gecen hafta ara verdin sende?
Kizlar tarti günü bugün
@kikelomo M Marryyj @Processes Margaret Hale Sem2024 muallime00 @serengetiaslani MutluKedi La vie en Rosee
Ne zaman olucaksin biliyormusun kiCanım ben adet gecikmesi yaşadım ,olduktan sonra atıcam inşallah
10bin adim ya da spor yapıp aktifligini bize göstere bilirsinBen yemememe rağmen kilo aldım bu nasıl oluyor ya ama toplasan günde 2 bardak bile su icmiyorum bı şey yapmam lazım ağız kurulugum olursa su içiyorum yoksa içemiyorum bende bugünden itibaren bol su içmeye baslicam
Ben adım sayısı da atamadım zaten ama haftada 2 pilates yapıyorum ya nasıl ispatlıcam onu öff sabah tartıldım ama çekmedim 68.750 idi. Yarın çekeyim.
Bak işte nasil yaparsan yap ama gönder gorelimBen adım sayısı da atamadım zaten ama haftada 2 pilates yapıyorum ya nasıl ispatlıcam onu öff sabah tartıldım ama çekmedim 68.750 idi. Yarın çekeyim.
tam o sırada 3,5 yaş kız çocuğu elinde pembe ojeyle koşunca iniverdim üstündenBak işte nasil yaparsan yap ama gönder gorelim
Tartilinca niye unutuyorsunuz yav ben zaten resim için tartiya çıkıyorum
Benim oglan benden sonra mutlaka tartılıyor öyle anlaşıyoruztam o sırada 3,5 yaş kız çocuğu elinde pembe ojeyle koşunca iniverdim üstünden
Ne güzel enerjik giriş böyleGünaydııııınnnn bugün cuma. Hayırlı cumalar öncelikle
bir haftanın daha sonuna geldik. Modunuz nasıl? Hafta sonuna nasıl gireceksiniz?
Ay ben 1 kilo vererek tamamladım. Çarşambaya kadar 1 kilo daha veririm inşallah.Ne güzel enerjik giriş böyle
Hayırlı cumalarrfena degil daha dikkatli girmek isterim bu hafta dinlendim çünki.Sen peki?
Hap bitti canım beklemedeyim anlamadım bu ay neden böyleNe zaman olucaksin biliyormusun ki