- 1 Haziran 2018
- 5.246
- 14.658
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #9.781
Infinitemmm evden çıkmıştım sabah unutup. Yarın sabah ilk iş atıyım olur mu çiçeğimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amaaan 10 bin kime koyar sankiAma bu seni 10 bin adim cezadan kurtarmiyor
Örnek alın kızlartamamlayıncaresim atarsinAmaaan 10 bin kime koyar sanki
Alırız aktifmisiniz burdaselamlar,
Beni de listeye alabilir misiniz?
Olur tatlımmInfinitemmm evden çıkmıştım sabah unutup. Yarın sabah ilk iş atıyım olur mu çiçeğimm
2-3 güne burda bilÖrnek alın kızlartamamlayıncaresim atarsin
Evet aktifim. Kurallar tam olarak nedir? Söylerseniz hepsine uyarım.Alırız aktifmisiniz burda
Öyle katı kurallarimiz yok her hafta birazda olsa kilo vermeliyiz.Her çarşamba tarti atiyoruz.Ilk sayfada tablonun yukarisida zaten yazdım bunları.Hiç kilo veremeyenler 10bin adim ceza alır.Evet aktifim. Kurallar tam olarak nedir? Söylerseniz hepsine uyarım.
Canım 2 haftadır şehir dışı misafirim vardı çok yoğundum, şimdi de ben şehir dışındayım ve evet diyet yapamadım sen beni çıkar listeden boşuna durmayayım şu an için. Umarım herkes hedeflerine ulaşır güzelce
Ne zaman istersen geri gelCanım 2 haftadır şehir dışı misafirim vardı çok yoğundum, şimdi de ben şehir dışındayım ve evet diyet yapamadım sen beni çıkar listeden boşuna durmayayım şu an için. Umarım herkes hedeflerine ulaşır güzelce
Yemeee yapmaaa annenide diyete sokAile evinde sürekli hamurişi yapılıyor
Annem zayıf zaten, yeme düzenleri bizden çok farklı ben her gün protein koyarım masaya mutlaka, dün sebze ve makarna vardı ben doymam ki öyle mecburen makarnaya yüklendim. Akşam yemeği yemiyoruz çayın yanına atıştırmalık hamurişi türü ya da sarma vs, adam akıllı bir öğün yiyip doyup kalkmam lazım benimYemeee yapmaaa annenide diyete sok
Öyle katı kurallarimiz yok her hafta birazda olsa kilo vermeliyiz.Her çarşamba tarti atiyoruz.Ilk sayfada tablonun yukarisida zaten yazdım bunları.Hiç kilo veremeyenler 10bin adim ceza alır.
Guncel kilon hedef kilon ve boyunu yazarsan seni tabloya eklerim.
Aktif ol ne yaptigini yedigini yazarsin falan. Iki hafta tarti atmayan tablodan çıkariliyor.
71,2 güncel kilom. Boyum 170. Her gün gelir yazarım. Antidepresan kullanıyorum inanılmaz iştah yapıyor ne yapacağım bilmiyorum. Ondan aldım kiloyu zaten.
Tamamdır aramiza hoş geldin71,2 güncel kilom. Boyum 170. Her gün gelir yazarım. Antidepresan kullanıyorum inanılmaz iştah yapıyor ne yapacağım bilmiyorum. Ondan aldım kiloyu zaten.
Bizde öyle sıkı diyet yapmıyoruz sende çok aşırıya kaçmadigin sürece yiye bilirsinKahvaltı 9:30
2 dilim tereyağlı ekmek
1 dilim peynir
3 zeytin
Çay
Öğlen 13:00
2 dilim ekmekten peynirli tost
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
2 ceviz
Akşam 17:30
5 yk etli kuru fasülye
3 yk yoğurt
2 dilim ekmek
Su: 2 litre
Ekmek çok oldu farkındayım ama agresif bir diyet de yapamıyorum. İştah çok zorluyor
O zaman biraz daha az yemeye çalış bari,Annem zayıf zaten, yeme düzenleri bizden çok farklı ben her gün protein koyarım masaya mutlaka, dün sebze ve makarna vardı ben doymam ki öyle mecburen makarnaya yüklendim. Akşam yemeği yemiyoruz çayın yanına atıştırmalık hamurişi türü ya da sarma vs, adam akıllı bir öğün yiyip doyup kalkmam lazım benim