- 18 Ağustos 2022
- 2.898
- 8.846
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #9.761
Bi influencerdan görüp bromelain şurubu aldım, kullanan var mı aramızda? Bağırsakları çalıştırıyormuş herhalde çok da okumadım açıkçası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok benim bilgim yok bağırsaklarimda yeşil çaydan sonra mahv oldu korkuyorumBi influencerdan görüp bromelain şurubu aldım, kullanan var mı aramızda? Bağırsakları çalıştırıyormuş herhalde çok da okumadım açıkçası
Cezalisin ama cezanida hiç yapmiyorsun Zelina yap bu hafta bak diger yapan üyelere haksizlikGünaydın ben en son midemden rahatsizdim sanırım yazabildigimde. Sonra grip oldum. 1 buçuk haftadır falan çok hastaydım yeni geçti. Geçen hafta aynıydım ama foto atamadım. Bu hafta biraz daha alarak geldim reglim de gecikti ödemli halim bu diyerek kendimi teselli ediyorum. Zaten vücudum toparlansin diye dikkat etmedim pek ne bulursam yedim
Ben bu hafta ara verdim biliyorsunuz o yüzden tartimi gelen hafta aticam.
Bllossom bu hafta aticakmisin gecen hafta ara verdin sende?
Kizlar tarti günü bugün
kikelomo M Marryyj Processes Margaret Hale Sem2024 muallime00 S serengetiaslani MutluKedi La vie en Rosee
digerleri nerdee
Benim artık kilo kaygım kalmadı grubu saldım 52 keyfi bi iniş olacak. Esneklik, mobility ve dayanıklılığa odaklıyım.Ben bu hafta ara verdim biliyorsunuz o yüzden tartimi gelen hafta aticam.
Kizlar tarti günü bugün
kikelomo M Marryyj Processes Margaret Hale Sem2024 muallime00 S serengetiaslani MutluKedi La vie en Rosee
Durunca söyle hedef tamam yazayim artik tarti atmazsin sonraEki Görüntüle 3485888 Benim artık kilo kaygım kalmadı grubu saldım 52 keyfi bi iniş olacak. Esneklik, mobility ve dayanıklılığa odaklıyım.
Bebik eve 2 haftaya geçivem o zaman baslicamBen bu hafta ara verdim biliyorsunuz o yüzden tartimi gelen hafta aticam.
Kizlar tarti günü bugün
TamammYa da bilmiyorum 2 gündür basladım ufaktan haftaya atarım ben tartıyı
Beni neden neden neden unuttun sabahtan beri topik aradım yaBen bu hafta ara verdim biliyorsunuz o yüzden tartimi gelen hafta aticam.
Kizlar tarti günü bugün
2 haftadır yürümeyi geç sürünüyordum zaten.Cezalisin ama cezanida hiç yapmiyorsun Zelina yap bu hafta bak diger yapan üyelere haksizlik
Regl şişkinliğide var ayrıca 2 hafta yokum tatile çıkıyoruz tartı bulamam büyük ihtimalBen bu hafta ara verdim biliyorsunuz o yüzden tartimi gelen hafta aticam.
Kizlar tarti günü bugün
Ay pardon hayatım bebelerin arasında bende buraya yetişmeye çalışıyorum unutunca mazur görünBeni neden neden neden unuttun sabahtan beri topik aradım ya
Toparlan kız kendine iyi bakk2 haftadır yürümeyi geç sürünüyordum zaten.
Ama bu seni 10 bin adim cezadan kurtarmiyorGeçen haftadan bugüne regldim. Regl haftamda sadece +300 ile kapatmak gurur verdiii yemin ediyorum