- 3 Temmuz 2022
- 4.390
- 12.674
- 27
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #9.741
Afiyet şeker olsunBende azcik çekirdek çitladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet şeker olsunBende azcik çekirdek çitladım
Valla ben çalışıyorum çocukla ilgileniyorum derken bugün gözleme yaptım biraz fazla yedim sanki sen napiyon nasıl gidiyorEe neler yapiyorsunuz konuşun kizlar ben yazmasam çok yazmiyorsunuz
kikelomo La vie en Rosee @yosunlupapatya @Processes @cemre76 @serengetiaslani @Sem2024 @muallime00 @Margaret Hale Bllossom @zeLina M Marryyj nerdesiniz ey ahalii ses verin helee
Bu hafta yedim diyetde sayilmamValla ben çalışıyorum çocukla ilgileniyorum derken bugün gözleme yaptım biraz fazla yedim sanki sen napiyon nasıl gidiyor
+benAy valla ayni ben
Bende bugün homini gitlak yedim iştehellooo
Sabah 2 haşlanmış yumurta soyulmuş salatalık çarliston biber 50 gr yarım yağlı süzme peynir.
Öğlen mercimekli salata
Akşama da ezogelin çorbası ve taze fasulye yidim.
Spor yarın 1 saat zumba
Şimdi çocuğu uyuttum ödül kahvesi️
Eki Görüntüle 3485304
Dün de ben öyleydim ertesi gün toparlarsan bişey olmuyo merak etmeeeBende bugün homini gitlak yedim idt
Öyle mi dersin bu hafta boyle kotu gecti umudum yokkDün de ben öyleydim ertesi gün toparlarsan bişey olmuyo merak etmeee
Günaydın
Afiyet olsunn bende ekmek yedimAkşama minnacık bi porsiyonla idare edicez anlaşıldı
Eki Görüntüle 3485423
Kaptanımız sen de böyle yaparsan bizim halimiz nece olurAfiyet olsunn bende ekmek yedim
Bu hafta bende ara verdim kızçeler siz bana bakmayın zorlanmamam için yedim diger hafta tam gaz devaaamKaptanımız sen de böyle yaparsan bizim halimiz nece olur
kikelomo La vie en Rosee @yosunlupapatya @Processes @cemre76 @serengetiaslani @Sem2024 @muallime00 @Margaret Hale Bllossom @zeLina M Marryyj nerdesiniz ey ahalii ses verin helee
Öylesine mi gittinAilemin yanına geldim, dün bütün gün havaalanlarında bebekle koşturduk hazırlıklar falan derken giremedim. Çok yorgunum Dün uçakta ne verdilerse yedim, akşam da annem poğaça yapmış yemeğin üzerine onu da yedim napıyım bu sabah kahvaltı yapmadım kahve içtim sadece, boyozlar poğaçalar simitler hiçbirini ağzıma bile sürmedim. Pazar günü regl oldum. 3 gündür falan tartılmadım galiba durum ne bilmiyorum şu an
İnşallah öyle oluruzz1 senedir aynada görmek istedigim beni geri istiyordum ben de.1.73 boy 68-69 kg arası gidip geliyordum.İki sezaryen doğum alt karın sorunu asla gitmiyordu.Martta mini karın germeyle alt karnı düzelttim 2 haftadır fitnessa gidiyorum yeme olarak iki öğün 12-17 arası besleniyorum.Hamur isi tatlı vs yiyeceksem tek ögün yiyorum.Kasları güclendirmek hedefim.Rakama takılmaksızın sıkı bir vücut istiyorum, motive edici olmus konu,önümüzdeki yaza herkes fimfit olsun
Ziyarete geldim canım yılda bir kere gelebiliyoruz ancaÖylesine mi gittin