- 18 Ağustos 2022
- 2.900
- 8.849
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #9.421
Yok en çok ona takıldımbir tek onami takildin kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok en çok ona takıldımbir tek onami takildin kız
Kusura bakma canım hastaliktan geberiyorum valla anca vakit bulabildim atıyorum şimdi güncellersin . İşe de başladım 3 kat in cik in cik canım da çıktı@Processes M merymeryg Bugün tartilari atın kızlar son gün bir tek sizler kaldınız tarti atinca beni etiketleyin çünki unuta bilirim görmeyede bilirim mesajlardan
M Marryyj sen hastaydin dimi unutmuşum kendine gelince atarsın
Geçmis olsun canım eklerimKusura bakma canım hastaliktan geberiyorum valla anca vakit bulabildim atıyorum şimdi güncellersin . İşe de başladım 3 kat in cik in cik canım da çıktı
neden acabaBu arada ben iki gün adet gördüm ertesi günü hiç kanamam olmadı dün tekrar kanamam oldu bugün gene bı şey yok delircem
Doktora da gitmek istemiyorum artık bıktım ben hedefe çabuk ulasicam gibime geliyorneden acaba
o nasil.bocek yav hiç duymadim?Selam kızlar mutfağımı susam böceği basmış sabahtan beri temizlik yapıyorum
Hamilemisin yoksaaDoktora da gitmek istemiyorum artık bıktım ben hedefe çabuk ulasicam gibime geliyor
Ufacık kahverengi tostoparlak bi şey, uçuyo bi deo nasil.bocek yav hiç duymadim?
böyle böcekler en çok geceleri ortaya çıkıyorUfacık kahverengi tostoparlak bi şey, uçuyo bi de
Ay temizledim her yeri ama inşallah çıkmaz daha taşınırken kapalı paket olmayan her şeyi atcamböyle böcekler en çok geceleri ortaya çıkıyor
Inşallah at evet kurtulmak zor.oluyorAy temizledim her yeri ama inşallah çıkmaz daha taşınırken kapalı paket olmayan her şeyi atcam
darisi başımaaBugün 59.80 i gördüm ay çok mutluyummm
Verirsin verirsin kuşum bi iki gün çabalar boşuna gidiyo gibi geliyo ama 3-5 gün dayanırsan sıfır kaçamakla düşüyo bi şekildedarisi başımaa
Yok yarin dogum gunum net 1kilo alirimbu hafta 10bin bana gelirVerirsin verirsin kuşum bi iki gün çabalar boşuna gidiyo gibi geliyo ama 3-5 gün dayanırsan sıfır kaçamakla düşüyo bi şekilde