- 1 Haziran 2018
- 5.246
- 14.657
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #9.441
Ahhhh olsun senede bir gün şimdiden doğum günün kutlu olsun, nice güzel uzun sağlıklı yıllarınaa başak mısın terazi miYok yarin dogum gunum net 1kilo alirimbu hafta 10bin bana gelir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahhhh olsun senede bir gün şimdiden doğum günün kutlu olsun, nice güzel uzun sağlıklı yıllarınaa başak mısın terazi miYok yarin dogum gunum net 1kilo alirimbu hafta 10bin bana gelir
Sağol canımm başakAhhhh olsun senede bir gün şimdiden doğum günün kutlu olsun, nice güzel uzun sağlıklı yıllarınaa başak mısın terazi mi
Evdeki yemeğiiiiiiBu saate kadar bir şey yemedim, evdeki yemeği mi yesem dışarıdan mı söylesem. Kendimle savaşıyorum resmen
Bu susam böceği nedir nasıl bı şey Allah yardımcın olsunSelam kızlar mutfağımı susam böceği basmış sabahtan beri temizlik yapıyorum
Sağol canım temizledim bakalım inşallah çıkmaz tekrar Minicik pirinç tanesinden de küçük kahverengi oval bir böcek, baharatlara dadanıyormuş en çok.Bu susam böceği nedir nasıl bı şey Allah yardımcın olsun
Kız Allah korusun rabbim olmayanlara çok isteyenlere nasip etsin şimdi adetim bitti daha doğrusu adet demeye bin şahit ister normalde 6 gün olurdum şimdi iki gün oldum bı gün olmadıHamilemisin yoksaa
Ayy çok kötü Allah yardımcın olsun benimde mutfakta karınca gibi ama minnacık böcekler var siliyorum tekrar çıkıyor bıktımSağol canım temizledim bakalım inşallah çıkmaz tekrar Minicik pirinç tanesinden de küçük kahverengi oval bir böcek, baharatlara dadanıyormuş en çok.
Nereden geliyor ne renkler ? Susam olmasın sendeki deAyy çok kötü Allah yardımcın olsun benimde mutfakta karınca gibi ama minnacık böcekler var siliyorum tekrar çıkıyor bıktım
Yok benimki gri beyaza yakınNereden geliyor ne renkler ? Susam olmasın sendeki de
Bunu demicektin ama haklısın evdekini yemem lazımEvdeki yemeğiiiiii
Kız ben zor tuttum kendimi bugün börgır yememek içinBunu demicektin ama haklısın evdekini yemem lazım
Umarım bir çözüm bulursun ya çok fena evde böcek olması, gümüş böceğimiz bitti bir de bunlar çıktıYok benimki gri beyaza yakın
ola bilir ya düzelirKız Allah korusun rabbim olmayanlara çok isteyenlere nasip etsin şimdi adetim bitti daha doğrusu adet demeye bin şahit ister normalde 6 gün olurdum şimdi iki gün oldum bı gün olmadı
Yeseydin kilo vermişkenKız ben zor tuttum kendimi bugün börgır yememek için
Sırayla geliyorlar geçen oğlumun odasında uyuyordum Allah'tan telefon elimdeymis sabah, 6 gibi yataktan kara böcek geçti varya aklım çıktıUmarım bir çözüm bulursun ya çok fena evde böcek olması, gümüş böceğimiz bitti bir de bunlar çıktı
Yeseydin ya kız birtaneden birşey olmazdiKız ben zor tuttum kendimi bugün börgır yememek için
Ya çok kötüsünüzYeseydin ya kız birtaneden birşey olmazdi
Ya çok kötüsünüz
Ben göbeğime yeni kat yaptım tatil katı spor yapmayınca yemesen de içmesen de gelen göbek yağı hshshsjslsÖğlen 12//
Bir kırmızı biber dolması sadece biberini yedim içinden bir yemek kaşığı pirinç yedim
Bir kase ayran çorbası
Ara bir avuç çiğ kuruyemiş
Akşam 19.00 bir kase salata
Spor//
3lt su bitti
İki mile Leslie
Sabah aç karnına yeşil çay
Maşallah deyinn kiaazz nazar etceniz bana @accessdenied Processes sizde durumlar nasıl kizceler