- 17 Aralık 2011
- 821
- 445
- 48
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #9.321
Teşekkür ederim gyzel sözlerin için çok haklısın herşeyde moral çok önemli evet güçlü olmalıyız ki hayatın üstesinden gelebilelim.diyetisyene rabdevumu oluşturdum.Cumartesi 16.00 da başlıyorum inşallah.Rabbim hepimize güç kuvvet sağlık evlatlarımıza sevdiklerimizle hayırlı uzun ömürler versinHayat bu zorluklarla dolu savaşmalısın savaşmadan galip gelemezsin en kolayı zaten susup üzgün olup bir kenara çekilmek çoģu insan bu hataya düşüyor savaşmıyor kazanamasak bile savaş vermeliyiz en azından ben elimden geleni yaptım diye.Yakının böyle bir olay yaşadı diye sende aynısını Allah korusun yaşayacak değilsin tedavini yapıyorsun gençsin geçer düzelir hpv sorunu yaşayan kadın şuan çok fazla bir tek sen değilsin ki.Hemen moralini bozmuşsun aklinda bulunsun hastalıklar yaşadıģımızda moralimiz çok önemli ne kadar üzülüp aglarsan o kadar geç iyileşirsin hayati kendine zehir edersin.Poztiflik çok güzel birşey hayatta herşeyi olumlu karşılamak yani böyle durumlarda iyileşecegine herşeyin iyi olacağına inanmak.Inanmak iyileşmenin yarısıdır çünki.
AminnTeşekkür ederim gyzel sözlerin için çok haklısın herşeyde moral çok önemli evet güçlü olmalıyız ki hayatın üstesinden gelebilelim.diyetisyene rabdevumu oluşturdum.Cumartesi 16.00 da başlıyorum inşallah.Rabbim hepimize güç kuvvet sağlık evlatlarımıza sevdiklerimizle hayırlı uzun ömürler versin
Ben bu hafta yokum tatildeyim, dönüşte bakarız muhtemelen cezayla başlarızProcesses @merymeryg Bugün tartilari atın kızlar son gün bir tek sizler kaldınız tarti atinca beni etiketleyin çünki unuta bilirim görmeyede bilirim mesajlardan
@Marryyj sen hastaydin dimi unutmuşum kendine gelince atarsın
Cinnet yükleniyor…Tam bir kriz sebebi degilmi ya
Temizle temizle bitmez yaCinnet yükleniyor…
Hem sinirlendim hem canım çektiTemizle temizle bitmez ya
keşken 50 kilo olsaydimda ne istesem yiyeydimHem sinirlendim hem canım çekti
Keşke yemek yemeyi bu kadar sevmeseydimkeşken 50 kilo olsaydimda ne istesem yiyeydim
Gel zayiflatirizBeni de zayıflatın nooğlaaarrr
Az önce dört tane poğaça yedimGel zayiflatiriz
KeşkeeeKeşke yemek yemeyi bu kadar sevmeseydim
Çok zor ama poğaça yemeyi bir süreliğine durdurman lazımAz önce dört tane poğaça yedimiflah olmaz bi yiyiciyim
Yapmazsam yemem aslında ajskdkd ben bir ilaç kullanıyorum,ondan dolayı acayip iştahım arttıÇok zor ama poğaça yemeyi bir süreliğine durdurman lazım
Ben de dün akşam 3Çok zor ama poğaça yemeyi bir süreliğine durdurman lazım
Hormonlu ilaçlarmı?Yapmazsam yemem aslında ajskdkd ben bir ilaç kullanıyorum,ondan dolayı acayip iştahım arttı
Ay bu adamdan nefret birde çok yakışıklıymış gibi havalara girmesi yokmuu