- 18 Ağustos 2022
- 2.900
- 8.849
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #9.341
Nasıl böyle videolar atıyorlar ya ben selfie çekmeye bile utanıyorumAy bu adamdan nefret birde çok yakışıklıymış gibi havalara girmesi yokmuu
battıOh oh efenim dökülüyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl böyle videolar atıyorlar ya ben selfie çekmeye bile utanıyorumAy bu adamdan nefret birde çok yakışıklıymış gibi havalara girmesi yokmuu
battıOh oh efenim dökülüyoruz
devir sosyal medya devri işte ünlü olup paraya para demiyorlar ve kazanmak için her halti yiyip kitleye oynuyorlarNasıl böyle videolar atıyorlar ya ben selfie çekmeye bile utanıyorum
battı
Kızz ne ara geldin ne ara gittinBeni de zayıflatın nooğlaaarrr
Neden gelip gidiyor kalmıyor?Kızz ne ara geldin ne ara gittin
Bilmiyorum ki ben de cok merak ediyorum vallaNeden gelip gidiyor kalmıyor?
Bende bu gun dikkat edemedim bu hafta dogum gunum var zaten kesin 3 kilo alicamKızlar menüyü yazık kaçıyorum. Zira tam sopalı bir menü. Reglinjn ilk günleri karbonhidrat krizim tutuyor engel olamıyorum
Sabah 3 dilim kepek ekmeği 1 dilim peynir 1 kaşık sos 5 zeytin
Ara kahve
Ara 3 ceviz 10tane dut kuru
Akşam 1 tabak peste soslu spagetti 1 tane tavuk baget 1 limonata 1 dilim ekmek
Bende bu gun dikkat edemedim bu hafta dogum gunum var zaten kesin 3 kilo alicam
Benide yaAcilen birinin beni tokatlaması lazım ben bir salarsam 3 haneliye geçicem yine tartıda
Evet tamamlandıhani spor yapicaktin adim atmayacaktin vazmigectin?Infinite Soul çektim mi cezamı??
Bugün yürümüş bulundum bir vesileyleEvet tamamlandıhani spor yapicaktin adim atmayacaktin vazmigectin?
Bende öyleydim hızlı yicem diye ne kadar yediğimi bilmezdim daha çok yerdim insülin direnci çıktı bende ,ilaca başladım . Sabah ayaküstü iki lokmayla sabahı geçiştiriyorum tok tutuyo beniHemde nasıl. Biraz daha kucuklerken yorgunluktan ben ne yediğimi bilmiyordum. Hızlı hızlı o kadar çok yiyordum ki. Düzensiz kontrolsüz beslendim hep.
Sende kendine kilolu diyorsantaş gibisin
Iyi yaptinnBugün yürümüş bulundum bir vesileyle
Teşekkür ederim canım ya eminim sen de taşsındır 170 boya 63 kg ne kiiiSende kendine kilolu diyorsantaş gibisin
Öyle diyorsanTeşekkür ederim canım ya eminim sen de taşsındır 170 boya 63 kg ne kiii