- 17 Ağustos 2023
- 7.203
- 19.344
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #9.241
Benim küçük, sevimli masumiyet müzem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim küçük, sevimli masumiyet müzem.
Ilaç alsanaMrb kızlar, regli ağrılarım var çok giremiyorum. Bugün tuhaf bir menüm var
Sabah sirkeli su
Sabah 2 haşlama yumurta 1 kaşık kahvaltılık sos ( diğer türlü yumurta yiyemiyorum) 2 kaşık lor 4 zeytin 1dilim kızarmış tahıllı ekmek çay
Ara 3 hunnap
Ara şekersiz kahve 3kare %80 bitter çikolata
Akşam 16..30 tarhana çorbası içtim sonrasında acikirsam chia tohumlu kefir içerim
Şu en az 3litre
Tartı uygulamaya bağlı ya direkt ordan attim cekmedikTarti resmi yokmu
Anladım yazdım tabloyaTartı uygulamaya bağlı ya direkt ordan attim cekmedik
Tartı günü geçti ya, yemek yiyooozzzNapiyorsunuz sesiniz solugunuz çıkmıyorr
Kendinizi kayb etmeyindeTartı günü geçti ya, yemek yiyooozzz
Yok yok ben bugünlük bitirdim yemeyi. Uygun bir yerde durdumKendinizi kayb etmeyinde
Iyi baribende öğlen kendimi ödüllendirdimYok yok ben bugünlük bitirdim yemeyi. Uygun bir yerde durdum
Ödülsüz olur mu hiç afiyet olsunIyi baribende öğlen kendimi ödüllendirdim
Sabah atsam olur mu bugün unuttum iki gündür giremiyorum buraya bu arada dün adet oldum hayvan gibi şişmişim ben normalde hayatta ayımı doldurmadan adet olmazdım bu sefer şansıma nasıl yorulmuşsam zamanında oldum ama geberiyorum ağrılardan ve kist var heralde parçalar düşüyor@Margaret Hale M Marryyj Z zeLina @kikelomo Sem2024 @cemre76 S serengetiaslani @Bllossom @merymeryg @Turunc chemist MutluKedi @La vie en Rosee
Hadi tartilari görelim yavaştan
azıcıkta olsa vermenin sevinci@Margaret Hale M Marryyj Z zeLina @kikelomo Sem2024 @cemre76 S serengetiaslani @Bllossom @merymeryg @Turunc chemist MutluKedi @La vie en Rosee
Hadi tartilari görelim yavaştan
Ĥerkes adet gruptatamam sabah mutlaka at canimSabah atsam olur mu bugün unuttum iki gündür giremiyorum buraya bu arada dün adet oldum hayvan gibi şişmişim ben normalde hayatta ayımı doldurmadan adet olmazdım bu sefer şansıma nasıl yorulmuşsam zamanında oldum ama geberiyorum ağrılardan ve kist var heralde parçalar düşüyor
ay ben onu düzeltmiştim düzelmemişmiInfinite Soul tabloda bana 77,1 yazmışsın. Kalbime iniyordu.
nerelerdesin aktif ol azcikazıcıkta olsa vermenin sevinci
Başladığım yere geri döndüm sandimay ben onu düzeltmiştim düzelmemişmi
klavye hatası korkmaBaşladığım yere geri döndüm sandim
İkna olmak için bir kac defa tartilacagim yatmadanklavye hatası korkma