- 17 Ağustos 2023
- 7.203
- 19.345
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #9.221
Evet ya maalesef anında kilo alıyor insan su içsem bile şişiyorumBen sporu bıraktığım iki gün bile olsa hemen yavaşlıyor kilo vermem çok nankör bu işler ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ya maalesef anında kilo alıyor insan su içsem bile şişiyorumBen sporu bıraktığım iki gün bile olsa hemen yavaşlıyor kilo vermem çok nankör bu işler ya
SelammmmmMargaret Hale @Marryyj @zeLina kikelomo @Asivesisman103 cemre76 @serengetiaslani @Bllossom @merymeryg Turunc chemist @MutluKedi @La vie en Rosee
Hadi tartilari görelim yavaştan
Tarihi saati yazıyor kız niye kabul etmiyosun resmiTarti resmi yokmu
Tarti resmi farklı canım ben ona alışığım böyle kanlı canlı resim olacakTarihi saati yazıyor kız niye kabul etmiyosun resmi
Tartıyı neden atmiyorsunuz yav öyle daha kolay degilmiSelammmmm
Ben tartının uygulamaya girmeye üşendiğim için ne zamandır hiçbir ölçümüm kaydolmamışTartıyı neden atmiyorsunuz yav öyle daha kolay degilmi
Benim de aynı. Xiaomi’ninki var, bir kere ilk yüklediğimde oradan baktım sadece.Ben tartının uygulamaya girmeye üşendiğim için ne zamandır hiçbir ölçümüm kaydolmamış
Benimki de Mi ya niye otomatik kaydetmiyor anlamadımBenim de aynı. Xiaomi’ninki var, bir kere ilk yüklediğimde oradan baktım sadece.
Kaydediyordur mutlaka bir şeyi es geçiyorsundur. YouTube’da tanıtan videolara bak. Arkadaşımda da var, o hep oradan takip ediyor. Ben alışamadım hiç.Benimki de Mi ya niye otomatik kaydetmiyor anlamadım
Telefonum tartıya bağlı zaten anlık olarak ölçümü telefona yansıtıyor ölçümü açıyorum telefona tartıya çıkıp iniyorum tartı telefona aktarıyoTartıyı neden atmiyorsunuz yav öyle daha kolay degilmi
Benim niye haberim yok ya bundan kendime öyle bir tarti almam lazimTelefonum tartıya bağlı zaten anlık olarak ölçümü telefona yansıtıyor ölçümü açıyorum telefona tartıya çıkıp iniyorum tartı telefona aktarıyo
Benim o özellikten haberim yoktu yavBen tartının uygulamaya girmeye üşendiğim için ne zamandır hiçbir ölçümüm kaydolmamış
Sen o yazılı kilo fotoğraflarını kendileri mi düzenleyip paylaşıyor sanıyordun yani MASUM ya yerim ahhshshdBenim niye haberim yok ya bundan kendime öyle bir tarti almam lazim
Olabilir, en son 12 eylülde kaydetmiş ben mi açtım yoksa otomatik mi kaydetti bilmiyorum. Zaten çoğu şeyi yanlış gösteriyor bir tek kilo için kullanıyorum artık, yağ oranını çok yüksek gösteriyor, aylardır spor yapıyorum proteini arttırdım bazal metabolizmamı protein oranımı eskisinden de düşük gösteriyorKaydediyordur mutlaka bir şeyi es geçiyorsundur. YouTube’da tanıtan videolara bak. Arkadaşımda da var, o hep oradan takip ediyor. Ben alışamadım hiç.
artık kabul etcen mi tartısız fotileriiBenim o özellikten haberim yoktu yav
Telefonda kayd ediyorsun ya herşeyi ben o sandim kendimde öyle çünki ama tartiya baglana bilindiginden haberim yoktuuSen o yazılı kilo fotoğraflarını kendileri mi düzenleyip paylaşıyor sanıyordun yani MASUM ya yerim ahhshshd
Etmiyorum ulan bende o tartidan yok banneartık kabul etcen mi tartısız fotilerii
Benim küçük, sevimli masumiyet müzem.Telefonda kayd ediyorsun ya herşeyi ben o sandim kendimde öyle çünki ama tartiya baglana bilindiginden haberim yoktuu
Ah ah kalmadi şimdi ki devirde benim gibi masum saf insanlar