- 17 Ağustos 2023
- 7.203
- 19.344
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #9.261
önermiyorum geceyle tartiİkna olmak için bir kac defa tartilacagim yatmadan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
önermiyorum geceyle tartiİkna olmak için bir kac defa tartilacagim yatmadan
Ben geberiyom şuan hırka battaniye yeşil çay elimde diğer elimde ise peçete var fena hasta olmuşum ya sıcak su torbası istiyorum vücudum dökülüyor ya bu ne böyle yaĤerkes adet gruptatamam sabah mutlaka at canim
Geçmiş olsun canım kendine dikkat etBen geberiyom şuan hırka battaniye yeşil çay elimde diğer elimde ise peçete var fena hasta olmuşum ya sıcak su torbası istiyorum vücudum dökülüyor ya bu ne böyle ya
Teşekkür ederim en kısa zamanda toparlanıp gelicem gruba yarın sabah çocuğu okula götürcem dönüşte unutmazsam tartilirimGeçmiş olsun canım kendine dikkat et
InşallahTeşekkür ederim en kısa zamanda toparlanıp gelicem gruba yarın sabah çocuğu okula götürcem dönüşte unutmazsam tartilirim
Bebişlerim ufak olunca ara ara katılıyorumnerelerdesin aktif ol azcik
ikizlermi yoksaBebişlerim ufak olunca ara ara katılıyorum
Yok canım ama art arda olunca ikiz gibilerikizlermi yoksa
Benim ki de iki tane yoruyorlar beniYok canım ama art arda olunca ikiz gibiler
Tartıldım. Sen haklıydınönermiyorum geceyle tarti
Bende de var iki tane kafamı kasiyacak vakit yokYok canım ama art arda olunca ikiz gibiler
Haklı olmayi bazen sevmemTartıldım. Sen haklıydın
Allah bağışlasın yorulduğumuza göre şöyle iyi zayıflasak keşke bütün gün ayaktayım çok ağır kilo veriyorumBenim ki de iki tane yoruyorlar beni
Zor oluyor demiBende de var iki tane kafamı kasiyacak vakit yok
Saĝol canımaynen ya kiloda gitmiyorAllah bağışlasın yorulduğumuza göre şöyle iyi zayıflasak keşke bütün gün ayaktayım çok ağır kilo veriyorum
Zayıflama azmim var ama vakit yok spor yapcam vakit yok o yüzden ben ağır veriyomSaĝol canımaynen ya kiloda gitmiyor
Yarından itibaren detokshamurişi çok ödem yapıyor bi kaç gün detoksa girsen hemen gider o kilo
Ola bilir tabi çogumuz regliz şuan zaten
Tamam canımBllossom canım o zaman sana da 10bin adım ceza vermeliyim kilo aldin diye
şuan itibariyle 3 kişinin 10bin adım cezası var