- 18 Ağustos 2022
- 2.900
- 8.850
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #9.201
hamurişi çok ödem yapıyor bi kaç gün detoksa girsen hemen gider o kiloKızlar neden böyle cıktı yuh abi bi kahvaltı da pişi yedim diye böyle kilo mu alınır bozul bu tartı kesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hamurişi çok ödem yapıyor bi kaç gün detoksa girsen hemen gider o kiloKızlar neden böyle cıktı yuh abi bi kahvaltı da pişi yedim diye böyle kilo mu alınır bozul bu tartı kesin
Ola bilir tabi çogumuz regliz şuan zatenRegl 5 gün kalmıs ondan olabilir mi sinirlerim bozuldu suan
Eve gidiyorum şimdi, gidince çekerim kuşo.sende hep resmi unutuyorsun kız
sus kız geçen dayanamadın pizzayı da gömdün sonra tartıya suç bul ahahahaKızlar neden böyle cıktı yuh abi bi kahvaltı da pişi yedim diye böyle kilo mu alınır bozul bu tartı kesin
Sen zayifladin tabi keyfine diyecek yoksus kız geçen dayanamadın pizzayı da gömdün sonra tartıya suç bul ahahaha
ama ben yemedim yemedimm pizzada yimediim pişi de yemedim bugün annem yapmış pişi baktım mağrur mağruur yemedimmSen zayifladin tabi keyfine diyecek yok
Yaaa ben fotoğrafı unutup kahvaltı yaptımMargaret Hale @Marryyj @zeLina kikelomo @Asivesisman103 @cemre76 S serengetiaslani Bllossom M merymeryg @Turunc chemist @MutluKedi La vie en Rosee
Hadi tartilari görelim yavaştan
Canımm ben bir gün daha süre istiyorum yarın atıcam söz regl şişkinliğim devam ediyoMargaret Hale @Marryyj @zeLina kikelomo @Asivesisman103 @cemre76 S serengetiaslani Bllossom M merymeryg @Turunc chemist @MutluKedi La vie en Rosee
Hadi tartilari görelim yavaştan
Tarti resmi yokmuAcayip şişim ona rağmen -1.1 kg
Insan unuturmu hiçYaaa ben fotoğrafı unutup kahvaltı yaptım
Tamamm yarın at amaCanımm ben bir gün daha süre istiyorum yarın atıcam söz regl şişkinliğim devam ediyo
Ye ye birsey olmaz canin çekerama ben yemedim yemedimm pizzada yimediim pişi de yemedim bugün annem yapmış pişi baktım mağrur mağruur yemedimm
Sen de baya kilo vermissinInsan unuturmu hiç
Hemen alırım ya berbat iştah açılması yaşıyorum şuanSen de baya kilo vermissin
Ben sporu bıraktığım iki gün bile olsa hemen yavaşlıyor kilo vermem çok nankör bu işler yaHemen alırım ya berbat iştah açılması yaşıyorum şuan