- 17 Ağustos 2023
- 7.203
- 19.344
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #9.281
Ayni durumZayıflama azmim var ama vakit yok spor yapcam vakit yok o yüzden ben ağır veriyom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayni durumZayıflama azmim var ama vakit yok spor yapcam vakit yok o yüzden ben ağır veriyom
Iyi geceler herkes kendi halinde kilosunu vermeye çalışıyor özel bir kuralimiz yok sadece her hafta herkes kilo vermeli ayni kilo da kalmamali ayni kiloda kalırsa ya da kilo alırsa 10bin adim ceza alir.Onun dışında gülerek eğlenerek birlikte kilolarimizdan kurtuluyoruz yavaşta olsa.Her çarşamba tartilip foto atarız.Kızlar iyi geceler ben de katılmak istiyorum 74 ile başladım geçen haftalarda 71 i gördüm ama 65 e kadar inmek istiyorum neler yapıyorsunuz bilgi verebilir misiniz? Mesajların Hepsini okumak isterdim de 465 sayfa olmuş
Ay benim tartım yok annemlerde tartılıyorum hemen bir tartı sipariş verip çarşambaya kadar yetişiyorumIyi geceler herkes kendi halinde kilosunu vermeye çalışıyor özel bir kuralimiz yok sadece her hafta herkes kilo vermeli ayni kilo da kalmamali ayni kiloda kalırsa ya da kilo alırsa 10bin adim ceza alir.Onun dışında gülerek eğlenerek birlikte kilolarimizdan kurtuluyoruz yavaşta olsa.Her çarşamba tartilip foto atarız.
O zaman aramıza hoş geldinboyunu kilonu ve ulaşmak istedigin hedef kiloyu yazarsan seni tabloya eklerimAy benim tartım yok annemlerde tartılıyorum hemen bir tartı sipariş verip çarşambaya kadar yetişiyorum
Ay hemeeen 1.70 boyum kilom 71 hedef kilom ise 65O zaman aramıza hoş geldinboyunu kilonu ve ulaşmak istedigin hedef kiloyu yazarsan seni tabloya eklerim
Ekledim artık bizimlesin aktif ol grupta sende yazmayı unutmaAy hemeeen 1.70 boyum kilom 71 hedef kilom ise 65
Hemde nasıl. Biraz daha kucuklerken yorgunluktan ben ne yediğimi bilmiyordum. Hızlı hızlı o kadar çok yiyordum ki. Düzensiz kontrolsüz beslendim hep.Zor oluyor demi
Diyetimi durduruyorsun?Bir süre ara vere bilirsin yorulduysan haklı olarak ama gruba diyet yapmasanda girip yaza bilirsinGünaydın kızlar bi süre tartılmıcam ve buraya bakmıcam, tükenmiş hissediyorum kendimi
Günaydın keyifler nasıl bakalim kızlarrGünooo
Yok canım çarşamba tartılıp yazcam yine, ben her gün tartılıyorum ondan yoruldum biraz moralim bozuluyorDiyetimi durduruyorsun?Bir süre ara vere bilirsin yorulduysan haklı olarak ama gruba diyet yapmasanda girip yaza bilirsin
Hergun tartılmak sadece moralini bozar yapma her çarşamba tartil yeter modunu düşürüyorsunYok canım çarşamba tartılıp yazcam yine, ben her gün tartılıyorum ondan yoruldum biraz moralim bozuluyor
10 bin adımAynıyım Infinite Soul kes cezamııı
Bugün spor yapıcam cardio 30-40 dk
Fotisini çeker atarım
Eki Görüntüle 3480785
Ya ben yürüyemiyorum hem vakit yok hem sevmiyorum alternatif bisey de olabilir demiştiniz kanıtlamak şartıyla10 bin adım
Aynen leslie ya ne yapa biliyorsan onu yap ama bizede göster diger üyelere haksizlik olmasin maksatYa ben yürüyemiyorum hem vakit yok hem sevmiyorum alternatif bisey de olabilir demiştiniz kanıtlamak şartıyla