- 28 Ağustos 2020
- 8.250
- 36.067
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #8.981
Yok ben almadım da çok iyi giderken birden patlayıveriyor gruptakiler neden acabaağğğNoldu kız nettim gene jdjdjf kilo mu aldın bebeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ben almadım da çok iyi giderken birden patlayıveriyor gruptakiler neden acabaağğğNoldu kız nettim gene jdjdjf kilo mu aldın bebeyim
Teşekkür ederim çok şükür iyiyim ruhen.meme estetiği oldum göbek daha çok ortaya çıktı onun için çok kuvvetli asildim ideal kiloma erişmek icinBen de doğum zamanı 90 a dayanmıştım hiç sevmedim oraları herkes idealine erişir umarım. Psikolojiyle kilo bağlantılı.
Bir an evvel huzurlu günlerinize kavuşmanızı dilerim
Ulen yağmur yağsa, şimşek çaksa, kedi pırtlasa benden biliyosunuz bxbxbYok ben almadım da çok iyi giderken birden patlayıveriyor gruptakiler neden acabaağğğ
Adetime de 1 gün kalmış püüü iyi ki tatile gidicem dedim sana yazıklar olsunUlen yağmur yağsa, şimşek çaksa, kedi pırtlasa benden biliyosunuz bxbxb
benim de öyle bir şeye ihtiyaç olacak galiba ya. C hatta D kup memeler oldu A. Biraz da üzgünlerTeşekkür ederim çok şükür iyiyim ruhen.meme estetiği oldum göbek daha çok ortaya çıktı onun için çok kuvvetli asildim ideal kiloma erişmek icin
Benim 80 ya da 85 oldu çok memnunum süper gorunuyorlar.iri memeye alışmışım böyle küçük gprunce gömlek giydigimde hiç yok gibi oluyorlar beden küçülecek artık m ya da s beden olmalibenim de öyle bir şeye ihtiyaç olacak galiba ya. C hatta D kup memeler oldu A. Biraz da üzgünler
80-85 kiloya göre değişiyor mühim olan cup boyutu. Ben zayıfken bebeksizken 75C alıyordum şimdi 75B içi boş oluyor A deneyeceğimBenim 80 ya da 85 oldu çok memnunum süper gorunuyorlar.iri memeye alışmışım böyle küçük gprunce gömlek giydigimde hiç yok gibi oluyorlar beden küçülecek artık m ya da s beden olmali
Teşekkür ederim maden sulu yeşilçayı denicem bu akşamMaydonoz limon smoothie.
Ya da maden sulu buzlu yeşilçay
Bir de siyah çay da ödem yapıyor maalesef ama ben içiyorum çok seviyorum.
Türk kahvesini de akşam içmemek gerekmiş.
Sorma yaa noldu bana böyle ama bugün az yedim bu saate kadar çarşamba göreceğiz artıkYapmaaa iyi gidiyordun
Bir gün içersinde yapiyorsun istersen yürüyüş yap daha kolay tamamlarsin öyle işte bak sana nasil kolaysa.
Tabiki kiloya göre beden fark ediyor ben de ideal kiloma inince daha küçük kup beden alacagim80-85 kiloya göre değişiyor mühim olan cup boyutu. Ben zayıfken bebeksizken 75C alıyordum şimdi 75B içi boş oluyor A deneyeceğim
Bende bugün çikolata yedimSorma yaa noldu bana böyle ama bugün az yedim bu saate kadar çarşamba göreceğiz artık
Amann afiyet olsun bende dikkat etmedim bu gun napalim.bizimki de canBen bugün pizza yedim canıma tak etti
Kimse olamıyor bu aralarBen bu sefer niyete diyete adapte olamadım acaba
Bugün oturdum kurabiye yedim boyuna. Allah affetsin.Kimse olamıyor bu aralar
Gördüm kurabiyeni az öncecanim çektiBugün oturdum kurabiye yedim boyuna. Allah affetsin.