- 17 Ağustos 2023
- 7.201
- 19.308
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #8.941
tarti gününe kadar verirsin daha varBen kilo almışım ya da yediğim kruvasanların ödemi duruyor veya her ikisi de, 55.35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tarti gününe kadar verirsin daha varBen kilo almışım ya da yediğim kruvasanların ödemi duruyor veya her ikisi de, 55.35
Günaydın. 67 leri gördüm sabah pazartesi tatile gidiyoruz. Çarşamba günü için otelde tartı bulabilir miyim bilmiyorum. Yanımda mı götürsem acaba yarın sabah tartılıp onu atarım olmadı bu hafta öyle kabul ediverin.Günaydin nasilsiniz
tamam bu haftalik öyle olsunGünaydın. 67 leri gördüm sabah pazartesi tatile gidiyoruz. Çarşamba günü için otelde tartı bulabilir miyim bilmiyorum. Yanımda mı götürsem acaba yarın sabah tartılıp onu atarım olmadı bu hafta öyle kabul ediverin.
İnşallah tatilde almayacağım. Dikkat edicem yine, alkol de minimum tutucam.tamam bu haftalik öyle olsun
Accesi örnek alalim tatile gidip zayifliyorİnşallah tatilde almayacağım. Dikkat edicem yine, alkol de minimum tutucam.
Ben o kadar su içemem vallaSelam kızlar bugünkü menüm. Hafta sonu diyeg yapmak çok zor . Çünkü nekadar yerse yesin kilo almayan bir eşim var .
Sabah 09.00 ılık siya detox sirke
Sabah 11.00 2 tane az yağda yumurta 1 dilim kepek ekmeği üzerine labne ve biber sos 2 dilim füme
Ara 141 maden suyu içine ananas bromelin şurubu 9 10 tane fındık 6 7 tane kuru dut
Akşam 17.00 3 dilim yağsız palamut tavada bol salata ekmek yemedim.
Şu 2.5litre şuanda 3 e tamamlarim
Ben o kadar su içemem valla
Ben yazin içerim ama kıș çok azValla beni bıraksalar yaz kış 4 5litre içerim ama o da zararlı diyorlar oyuzden hesapliyorum öyle iciyorum.
Afiyet olsunBende bugün sonunda yemek yedim tavuk patates birazda olsaAkşam yemeği
Tavada palamut
Bol salata
Şalgam suyu
Ara öğün
1 dilim kavun
1salkim üzüm
Az fındık ceviz badem
Bugün bitti
Afiyet olsunBende bugün sonunda yemek yedim tavuk patates birazda olsa
Bu hafta ben de yokum tartı bulursam çıkarım tatilde. otelde Spor saatlerine hiç bakmazdım ilk işim onlara bakmak olacak bu keztamam bu haftalik öyle olsun
Senin kg çok yok yesende olurGrupta yazanları okuyunca acıktım püüü iyi ki yoldayım