- 17 Ağustos 2023
- 7.201
- 19.308
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #8.961
kaderimiz buAçımmm aççç bıktım diyet yapmaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaderimiz buAçımmm aççç bıktım diyet yapmaktan
Tamam bulursan at ama merak ederizBu hafta ben de yokum tartı bulursam çıkarım tatilde. otelde Spor saatlerine hiç bakmazdım ilk işim onlara bakmak olacak bu kez
Yersem çok olur birikir sonra üğüü diye ağlarım, daha üç ay evvel 60 üstüyüm diye mızmızlanıyordum bi anda geri dönerimSenin kg çok yok yesende olur
Iyi tatillerGünaydınnn. Bugünden tartımı bırakıyorum çarşamba tartı bulamam diye. Öptüm
Ha gayret başarıcaksınGünaydın ben hâlâ okul düzenine alışamadım. Bu hafta çok yoğundu. Kaçamak falan çok yapmadım ama ne yedim onu da bilmiyorum. Bu hafta daha sakin olur inşallah düzenli olarak yediklerimi yazinca daha dikkatli oluyorum. Birde direncç kilolardayim sanırım 1 ileri 2 geri oynayıp tartı ama yildiramayacak beni
Sen bu halde aglaniuorsan ben hiç yasamadan öleyim yaBen aslında önceden 65 kg gorunce yürüyüş plates diyet 3lusune sariliri 60 zorlardim.Ne zaman ki boşanma aşamasında hem psikolok hem psikiyatri ikilisinde tedavi alırken sırf uyuyamadigim için uykum düzene girsin diye Dr verdiği ilaçlardan bir anda kg yükseldi hiç anlamadan baktım 80 leri gecmisim.Oyle bir iştah açıyor ki inanılmaz neyse ki kurtuldum o ilaçlardan şimdi eski kiloma donme yolundayım.Rabbim bu dertten muzdarip olan her kadına güçlü bir irade ve azim versinYersem çok olur birikir sonra üğüü diye ağlarım, daha üç ay evvel 60 üstüyüm diye mızmızlanıyordum bi anda geri dönerim
Maydonoz limon smoothie.Ödem atıcı içecek tarifleriniz varsa beklerim kızlar
Yapmaaa iyi gidiyordunBen bugün misafirliğe gidiyorum öğle yemeğine, herhalde 12 gibi yerim. Çarşambaya kadar dikkat etmezsem ceza alıcam ya, dün de çikolata yedim tekeri patlamış kamyon gibi yaldır yaldır gidiyorum kendimi toplamam lazım. Infinite Soul canım bu 10.000 adım ceza nasıl oluyor bir günde mi yoksa bir yürüyüşte mi, söyle de hazırlığımı yapayım
accessdenied geldi nazarını bıraktı kaçtıYapmaaa iyi gidiyordun
Bir gün içersinde yapiyorsun istersen yürüyüş yap daha kolay tamamlarsin öyle işte bak sana nasil kolaysa.
Yıllarca bu kiloların altına düşmedim. Yerleşmişler iyice gitmek istemiyorlarHa gayret başarıcaksın
Püünazar etmaa nazar ederler diye bir laf yoktur ben uydurdum ama etmayin yine daaccessdenied geldi nazarını bıraktı kaçtı
Hepsi gidicek kararli olursak başarıcazYıllarca bu kiloların altına düşmedim. Yerleşmişler iyice gitmek istemiyorlar
Ben de doğum zamanı 90 a dayanmıştım hiç sevmedim oraları herkes idealine erişir umarım. Psikolojiyle kilo bağlantılı.Sen bu halde aglaniuorsan ben hiç yasamadan öleyim yaBen aslında önceden 65 kg gorunce yürüyüş plates diyet 3lusune sariliri 60 zorlardim.Ne zaman ki boşanma aşamasında hem psikolok hem psikiyatri ikilisinde tedavi alırken sırf uyuyamadigim için uykum düzene girsin diye Dr verdiği ilaçlardan bir anda kg yükseldi hiç anlamadan baktım 80 leri gecmisim.Oyle bir iştah açıyor ki inanılmaz neyse ki kurtuldum o ilaçlardan şimdi eski kiloma donme yolundayım.Rabbim bu dertten muzdarip olan her kadına güçlü bir irade ve azim versin
Noldu kız nettim gene jdjdjf kilo mu aldın bebeyimaccessdenied geldi nazarını bıraktı kaçtı