- 30 Aralık 2022
- 2.829
- 10.921
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #8.861
bi benim heralde bu hafta hem mazeretli olup hemde diyeti bozmayan cumartesi yicem ama ödül günlerim cumartesi ahahahyosunlupapatya evet azarları alabilirimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi benim heralde bu hafta hem mazeretli olup hemde diyeti bozmayan cumartesi yicem ama ödül günlerim cumartesi ahahahyosunlupapatya evet azarları alabilirimmm
Mazeretin nebi benim heralde bu hafta hem mazeretli olup hemde diyeti bozmayan cumartesi yicem ama ödül günlerim cumartesi ahahah
Yaa güldrdün kız beni reg işte ben ona mazzeret diyorum ahahahMazeretin ne
Keşke benimde mazeretim gelse daha gelmedigeciktiYaa güldrdün kız beni reg işte ben ona mazzeret diyorum ahahah
O zaman benim de mazeretim var ben de yumurtlama günümdeyimYaa güldrdün kız beni reg işte ben ona mazzeret diyorum ahahah
ama işte yemiycen yemicenn mazeretinde olsaaO zaman benim de mazeretim var ben de yumurtlama günümdeyim
Sen gruba ilk girdiginde kaç kiloydunama işte yemiycen yemicenn mazeretinde olsaa
Kuzu ben buraya 68len geldim bu gruba girdiğimde 61 ile girdim iki aydır devamke yaniiŞimdi listeye baktım 60 kiloyla napıyonuz zaten siz burda
artık dura bilirsin sende 55 boya 52 kilo iyi yanibu mesajları buldum eskilerden Infinite Soul
Kuzu ben buraya 68len geldim bu gruba girdiğimde 61 ile girdim iki aydır devamke yanii
Neyseki ucuz yırttım100gram veremesen sen alıcaktın
Birdahakine en az 300gram bekliyorum bakNeyseki ucuz yırttım
Kızçemm bugün tartıldımm 50.90 çıktım ahhahaartık dura bilirsin sende 55 boya 52 kilo iyi yani
Tamamdır kaptan ama bugün diyet yok akşam yalı çapkını var oğlumla anne oğlu günü yapcaz tatlılar yemekler ve patlamis mısır falanBirdahakine en az 300gram bekliyorum bak
Sen o kiloya rejim mi yapıyosunKızçemm bugün tartıldımm 50.90 çıktım ahhaha
ayy niye insanın canını çektirdin kıaazz ama yemicemm işteee yeni bölüm bu akşammııTamamdır kaptan ama bugün diyet yok akşam yalı çapkını var oğlumla anne oğlu günü yapcaz tatlılar yemekler ve patlamis mısır falan
Evet gel beraber izleyelim lambalar kapalı sinema ortamı her şey var sofrada oohhh misssayy niye insanın canını çektirdin kıaazz ama yemicemm işteee yeni bölüm bu akşammıı
Kız daha ne kadar zayıflayacaksın kaybolcan bakKızçemm bugün tartıldımm 50.90 çıktım ahhaha
hahahaahah benim benim benim tanıdığım sen dimii gruba cevap yazdı ahahah Depresif Penguen e yetişcem dermişimm kızçe buralar tatildeyken dedim ya bir gruptaydım yazın bırakmadım geçen hafta tatile çıktım 50.20 ile ara vermiştim geçen hafta tatilde yedim yedim 3,5 kilo alıp döndüm o ödemler gidiyor muhtemel yoksa yaz boyu ne dondurmalar yidim ne çeşit çeşit meyveler ahh ahhSen o kiloya rejim mi yapıyosun
Aldım kabul ettimKızçemm bugün tartıldımm 50.90 çıktım ahhaha
gelmem ben onu sonradan izliyorum kzılcık şerbeti daha öncelikliii aahahahhaEvet gel beraber izleyelim lambalar kapalı sinema ortamı her şey var sofrada oohhh misss