- Konu Sahibi Infinite Soul
- #8.881
Kız ben senin kadar zayıf olsam oo süper olur vallaKızçemm bugün tartıldımm 50.90 çıktım ahhaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız ben senin kadar zayıf olsam oo süper olur vallaKızçemm bugün tartıldımm 50.90 çıktım ahhaha
Ooo deme öyle bak iki üç gündür kızılcık şerbeti ni izliyorum . Ama ben yeni başladım baya da sarıyor şuan 8. Bölümü izliyomgelmem ben onu sonradan izliyorum kzılcık şerbeti daha öncelikliii aahahahha
daha artık korumaya geçicem canım zaten haftaya belki devam ederim belki etmem ama son bir hafta yaparsam yaparım oda sonrası koruma inşallah bakalımKız daha ne kadar zayıflayacaksın kaybolcan bak
çookkk şey kaçırmışsın yaz boyu bakaydın yaaOoo deme öyle bak iki üç gündür kızılcık şerbeti ni izliyorum . Ama ben yeni başladım baya da sarıyor şuan 8. Bölümü izliyom
Kız fırsat olmadı baktım YouTube da karşıma çıktı izleyiverdim ama çok iyiçookkk şey kaçırmışsın yaz boyu bakaydın yaa
Buhar olup yok olma sonraKızçemm bugün tartıldımm 50.90 çıktım ahhaha
Afiyet olsun şimdidenTamamdır kaptan ama bugün diyet yok akşam yalı çapkını var oğlumla anne oğlu günü yapcaz tatlılar yemekler ve patlamis mısır falan
Ahahahaha olsun kız 50ler de olmak güzelBuhar olup yok olma sonra
Ben 50 olsam kemik kalır sadeceAhahahaha olsun kız 50ler de olmak güzel
Teşekkür ederimAfiyet olsun şimdiden
boyun kaçtı kiBen 50 olsam kemik kalır sadece
1.70boyun kaçtı ki
Bunların hepsi uzun, 160 altı olan bi avuç insanız tablodaboyun kaçtı ki
ben aslında yoğumm hem henden hem boydan ahahahaBunların hepsi uzun, 160 altı olan bi avuç insanız tabloda
Senin yediklerini detaylı incelicem bundan sonra, aynı kilodan inmişiz boyumuz da neredeyse aynı ben de 68le başlamıştım ama artık veremiyorum ya aç kalmak da istemiyorum çok yavaş gidiyor haliyle.ben aslında yoğumm hem henden hem boydan ahahaha
canım ben aslında kalori açığı yapıyormuşum farkında olmadan şu son 10 gündür azalttım ama aşırı spor filan yapıyordum almam gereken kalori mktari da 1200 1500 arası onu geçmiyormuşum hatta günlük 750 filan alıyormuşum diyetisyeni dedi bana hatta kızdı meyve ye bi porsiyon filan günde diye ama yemedim zayıflıyacam ya hani ahahahah ondan zayıflıyormuşum arada kaçırıp yiyorsun ya işte dayanamyıp yemiycen tutcen kendini istikrarını bozmuycaksın he haftada bir gün ödül olur ama işte bunu iki güne bir yapmayacaksın ki zayıflama olsunSenin yediklerini detaylı incelicem bundan sonra, aynı kilodan inmişiz boyumuz da neredeyse aynı ben de 68le başlamıştım ama artık veremiyorum ya aç kalmak da istemiyorum çok yavaş gidiyor haliyle.
Çok az yiyomuşsun sen canım ya ben en fazla 300 kalori açık vermeye çalışıyorum sonra binge eating yaşıyorum eğer çok kısıtlarsam dünkü yazdığına baktım da ben o kadarla duramam bütün gün akşama patlar sonra her şeyi yerim. spor da yapıyorum ama kardiyo çok yapmıyorum vaktim yok, bir de kilom normal sınırlara indiği için çok ağır diyet yapmak istemiyorum, geç olsun güç olmasın diyelim. Benden artık gram gram gidiyor 12 kiloyu da 6 ayda verdim ben hiç çok düşük kalorili yemedim, yiyemem zaten ters tepiyor bende. İradene maşallah diyorumcanım ben aslında kalori açığı yapıyormuşum farkında olmadan şu son 10 gündür azalttım ama aşırı spor filan yapıyordum almam gereken kalori mktari da 1200 1500 arası onu geçmiyormuşum hatta günlük 750 filan alıyormuşum diyetisyeni dedi bana hatta kızdı meyve ye bi porsiyon filan günde diye ama yemedim zayıflıyacam ya hani ahahahah ondan zayıflıyormuşum arada kaçırıp yiyorsun ya işte dayanamyıp yemiycen tutcen kendini istikrarını bozmuycaksın he haftada bir gün ödül olur ama işte bunu iki güne bir yapmayacaksın ki zayıflama olsun
son bir iki güne bakma ama ben genelde leslie yaparım ve oldukça da yerim sadece aralıklı oruç yapıyorum aylardır 16 saat aç kalırsan vücut yağ yakıyor ıf diyetine de bi bak derim yaniÇok az yiyomuşsun sen canım ya ben en fazla 300 kalori açık vermeye çalışıyorum sonra binge eating yaşıyorum eğer çok kısıtlarsam dünkü yazdığına baktım da ben o kadarla duramam bütün gün akşama patlar sonra her şeyi yerim. spor da yapıyorum ama kardiyo çok yapmıyorum vaktim yok, bir de kilom normal sınırlara indiği için çok ağır diyet yapmak istemiyorum, geç olsun güç olmasın diyelim. Benden artık gram gram gidiyor 12 kiloyu da 6 ayda verdim ben hiç çok düşük kalorili yemedim, yiyemem zaten ters tepiyor bende. İradene maşallah diyorum
IF uyguluyorum ben de çoğunlukla tek öğün yaptığım da oldu ama yine de kalori alımımı çok kısmıyorumson bir iki güne bakma ama ben genelde leslie yaparım ve oldukça da yerim sadece aralıklı oruç yapıyorum aylardır 16 saat aç kalırsan vücut yağ yakıyor ıf diyetine de bi bak derim yani