- 17 Ağustos 2023
- 7.198
- 19.292
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #8.461
Afiyet olsunah şu bogazimizi hiç tutamiyoruz. ne olacak bizim sonumuzBugün pikniğe gittik patlıcan ve kırmızı biber kozledik ekmekle yedik daha da bı şey yemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsunah şu bogazimizi hiç tutamiyoruz. ne olacak bizim sonumuzBugün pikniğe gittik patlıcan ve kırmızı biber kozledik ekmekle yedik daha da bı şey yemedim
Bende bı bilsem ama bı kaç gün bı şey yemem ben stres sağolsunAfiyet olsunah şu bogazimizi hiç tutamiyoruz. ne olacak bizim sonumuz
Aman az az yiyelim zayiflariz çok yemek kilo aldiriyor zatenBende bı bilsem ama bı kaç gün bı şey yemem ben stres sağolsun
Aynen öyle bundan sonra hareketli olcamAman az az yiyelim zayiflariz çok yemek kilo aldiriyor zaten
Aşkım bu aralar pek müsait değilim kv de kalıyorum teli pek elime alamıyorum müsait oldukça yazıcamkikelomo @zeLina @merymeryg @yosunlupapatya Bllossom @MutluKedi M Marryyj
Kızlar sesiniz çıkmıyor hadi aktif olun ne yediniz naptiniz grup bunun için var
Tamam canımAşkım bu aralar pek müsait değilim kv de kalıyorum teli pek elime alamıyorum müsait oldukça yazıcam
Hakkında hayırlısı olsun canım eylül girdi mutluluk getir dedik ama hep kotu haberler duyuyoruzKızlar ben zor dönemden geçiyorum şimdilik diyeti bırakmam ama buraya güncel olarak pek giremem ailevi sıkıntılar var boşanmanın eşiğine geldik. Gene yazmaya calsiicam bu stres ile ben çabuk veririm
ben eşyalarla savaştayim bittimGünoo bugün kahvaltı yapmadım diyetisyene gideceğim atarım kilomu da
Günaydınn nasılsınız?
Kolay gelsinben eşyalarla savaştayim bittim
Yok burda hava iyi şuan taşıyorlar bende çocuklarlayim yerleşmekte var ofGünaydınn
Oğlanı 1 yaş randevusuna götürdüm deli gibi de yağmur yağıyor bittim, acıktım çokk. İki kupa filtre kahve içtim şimdilik.
Kolay gelsin
Taşınıyor musunnben eşyalarla savaştayim bittim
Ben de ben deeeeee@Margaret Hale @yosunlupapatya @accessdenied @Processes @Ilkaskimm @Turunc chemist @zeLina kikelomo Bllossom @Luckk @merymeryg @MutluKedi @Delirtiyor Kızlar kilonuz boyunuz hedefinizi söyleyin tablo yeniden düzenleniyor
@sapyoseksuel cezan bitince sende gel kız
Wow! Mük mük12:30 ilk öğün
Bugün canım iki dilim tost çekti, oğluş da aşırı huysuzzz doktordan sonra, canım tatlı istiyo
Eki Görüntüle 3476885