- 1 Haziran 2018
- 5.258
- 14.874
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #8.321
Günaydınnn canımmmKızlar günaydın canlarımBeni biraz mazur görün, çok aktif olamayacağım bu aralar. Fırsat buldukça gelirim ama
Bu nasıl kiloGünaydınBen de katılabilir miyim, bu sabah itibariyle 55.9 kg. Hedef şimdilik 53 kg.
Ay keşke bende bu kiloya insem hemen
68 kilodan indimBu nasıl kilo
Nasip olur mu Allahımmmm68 kilodan indim
Olur olurrrNasip olur mu Allahımmmm
Oo baya iyiymiş68 kilodan indim
157 cm, ideal kilom 52 imiş, ona ulaşmaya çalışıyorumOo baya iyiymişboy kaç?
yaparsın yaparsınnnAy keşke bende bu kiloya insem hemen
Sen bitirmişsin o zaman konuyu157 cm, ideal kilom 52 imiş, ona ulaşmaya çalışıyorum
Inşallah canım hedeflere ulaşıcazzyaparsın yaparsınnn
Son kiloları vermek zorluyor diyete uyamıyorum bir de tatlıya çok düşkünüm. Alışkanlıklarımı değiştirmek istiyorum aslındaSen bitirmişsin o zaman konuyu
Nasılsın kuzum. Bugünler biraz kosturmacali sabah selam bile veremedim. Tartimi attım kaçtım.Inşallah canım hedeflere ulaşıcazz
Haklısın ilk kilolar hızlı gidiyor en son hedefe ulaşmasi baya zor oluyor gram gram gidiyorSon kiloları vermek zorluyor diyete uyamıyorum bir de tatlıya çok düşkünüm. Alışkanlıklarımı değiştirmek istiyorum aslında
Iyiyim canım sen nasılsın?Bende girip çıkıyorum iş çocuklar yemek falan derken vakit bulamıyoruzNasılsın kuzum. Bugünler biraz kosturmacali sabah selam bile veremedim. Tartimi attım kaçtım.
Resime bakinca bacaklarima bir agri girdiBaya kalori yaktırıyor hatunlar, tavsiyemdiiir
Bugün karbonhidrata fazla yüklendim, farz oldu
Eki Görüntüle 3475204
Hahahhsjdjd antrenman bitince bitik ve gururlu oluyorsunResime bakinca bacaklarima bir agri girdi
Spora çok üşeniyorum ya zaman buldummu kendimi yataga atip dinlenmek istiyorumHahahhsjdjd antrenman bitince bitik ve gururlu oluyorsunsonra 2 gün çekiyorsun ama
İyiyim bende canım. Hiç bitmiyor o işler yaa. Tatil de bitti artık düzenli buradayız inşallahIyiyim canım sen nasılsın?Bende girip çıkıyorum iş çocuklar yemek falan derken vakit bulamıyoruz