- 17 Şubat 2015
- 7.469
- 19.542
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #8.261
hadi bugün herkes elinden gelen bir şey yapsın 1 her zaman sıfırdan iyidir. Motivasyon fırlatıyorum basenimle göbeğimle hop diye yakalayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 hafta şekersiz diyete başlıyorumhadi bugün herkes elinden gelen bir şey yapsın 1 her zaman sıfırdan iyidir. Motivasyon fırlatıyorum basenimle göbeğimle hop diye yakalayın
Bak bak bakkk kimler var burdaBen de geldim
Ben hazırım kızlarda hazır olduğunu söyluyor bloss margaret process delirtiyor falan Accesde hazirsa başlaya biliriz yani zaten en aktif bizlerdikBilmiyorum ki herkes ne zaman hazır olacaksa konuşur başlarız. Ben hazırım
Ben de hazırım.Bilmiyorum ki herkes ne zaman hazır olacaksa konuşur başlarız. Ben hazırım
Access daha dün gitti Fransa’ya bir iki gün kendine gelsin başlarız benceBen hazırım kızlarda hazır olduğunu söyluyor bloss margaret process delirtiyor falan Accesde hazirsa başlaya biliriz yani zaten en aktif bizlerdik
Tamam bana uyar zaten yarın doktor kontrölüne götürücem çocuguAccess daha dün gitti Fransa’ya bir iki gün kendine gelsin başlarız bence
GeldikkKız geldiniz mi
Siz startı verin başlayalım
KADININ AKIŞI ŞİİR GİBİ:
Ben onun gibi yapmaya çalışınca benim şiir şöyle oluyor:
Gayet ideal fitsin napican 54 kiloyu kız59 iken böyleydim yapabilirim inanıyorum size de gaz olsun diye gönderdim
Eki Görüntüle 3474658
Böyle akıcı olmasa da deneyip uygulabildiğim şeyler var ama görüntü sakatlanmış gibi oluyorAynısını denesem sakat kalırdım herhalde