- 17 Şubat 2015
- 7.469
- 19.542
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #8.281
Şu dünyada özendiğim çok şeyden biri 1.70+ boylu kadın olmakSelammmsss beni de alır mısınız aranıza
Suanki kg 62 hedef 54 boy 170 accessdenied Depresif Penguen basganım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu dünyada özendiğim çok şeyden biri 1.70+ boylu kadın olmakSelammmsss beni de alır mısınız aranıza
Suanki kg 62 hedef 54 boy 170 accessdenied Depresif Penguen basganım
Yapım biraz fazla kg kaldırmıyor hemen gıdım vs çıkıyor yanacıklarım doluyorGayet ideal fitsin napican 54 kiloyu kız
Oh oh afiyet olsunben kahvaltiyi es geciyorum bebelerden vakit bulamiyorum
Yiyemediklerimi yazıp herkesi şişmanlatmak fikri çık aklımdanSiz şimdilik yazın yediklerinizi Access daha yeni gitti Fransa’ya biraz kendine gelsin
hayin gadin olma motivasyon verYiyemediklerimi yazıp herkesi şişmanlatmak fikri çık aklımdan
Motivasyon benim göbeğim, küçüldü gitti dikleşen popom da motive edici. Hep beraber kaldıralım popolarıhayin gadin olma motivasyon ver
TişkirliiiirrrAralıklı oruç yapıyorsan orası başka ama bir yumurta da olsa kahvaltını yap canım bebeler için sen lazımsınnOh oh afiyet olsunben kahvaltiyi es geciyorum bebelerden vakit bulamiyorum
Ay döner kola yemişken olmadı şimdi buKızlar herkesi etiketleyelim yarın sabah tartıları atalım olur mu
inan hiç vakit bulamiyorum ki çocuklara veriyorum kendim öğlen yiyorum minik 5aylık ondan zaman olmuyorTişkirliiiirrrAralıklı oruç yapıyorsan orası başka ama bir yumurta da olsa kahvaltını yap canım bebeler için sen lazımsınn
Protein mis gibiAy döner kola yemişken olmadı şimdi bu
Maşallah kız darisi başımızaMotivasyon benim göbeğim, küçüldü gitti dikleşen popom da motive edici. Hep beraber kaldıralım popoları
Eminmiyiz protein olduğunaProtein mis gibi
Dönerken yağa düşmediyse evet kola için sözüm yok bazen olur öyle.Eminmiyiz protein olduğuna
Allah kolaylık versininan hiç vakit bulamiyorum ki çocuklara veriyorum kendim öğlen yiyorum minik 5aylık ondan zaman olmuyor
Valla susuzluktan mahv olmuştuk serin serin aldık içtik sabahtan beri doktordaydık aç susuz bir hal olduk yaniDönerken yağa düşmediyse evet kola için sözüm yok bazen olur öyle.