- 15 Mayıs 2022
- 194
- 243
- 30
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #8.241
Kız eylüle bir şey kalmadı kiiiiKuzum şu an kapadık yaz dolayısıyla herkes tatile gitti, düzenli tartı yalan oldu, eylülde naşlıycaz tekrar
Evet başlanıcak merak etmeKız eylüle bir şey kalmadı kiiii
Tamam ben o zaman kafama göre yapıcam bireyler ama beni listenin en başına yaz bak lütfennnn kesin başlanacak mı
Nerede ameliyat oldunuz acaba benim eşim de belinden adım atamıyor şuanÇok geçmiş olsun sizi çok iyi anlıyorum. Kesinlikle ameliyat olun. Kullanmadığım ilaç iğne kalmadı yarım saat bile ağrı mı kesmiyordu. 2 adım atıyordum gerisi yok belim bir tarafa yamul muştu. Ben devlet hastanesinde ameliyat oldum. Doktoruma dedim ki hocam açık mı olacağım kapalı olacağım ameliyatı açıksa ben özelde olacağım dedim. Oda bana güldü platin takmayacağım vida atmayacağım 1 tane fıtık alacağım 3 cm kesiden gireceğim dedi. Özel hastanelerin çıkardığı saçma sapan bşey dedi. Yani dediğim gibi devlette oldum 2 saat kadar sürdü girmem çıkmam uyanmam.evet kesi yerim de çok küçüktü. Yani açık mı oldun kapalı oldun sorusuna açık veya kapalı diyemiyorum durum bu. Çabuk ayağa kalkıyorsun eskisi gibi değil anltılanlara kulağını tıka. Hangi şehirdesin
Kız pztesi uçaktayım ben salı ya da çarşamba olsunKızlar eylül 1 pazara denk geliyormus yaaa pazastesi baslayalım
Haftaya bekleriz olur mu? Salı ya da çarşamba başlıyoruzBeni de yazar mısınız 1.65 69 kilo insülin direnci çktı ikinciyi düşmüyorm olmuyor bir türlü
Askim inan hic fark etmez zaten regl oldum düzgün tartılıp baslarım sbdhjsKız pztesi uçaktayım ben salı ya da çarşamba olsun
Taam gene çarşambaları başlayalımAskim inan hic fark etmez zaten regl oldum düzgün tartılıp baslarım sbdhjs
Zaten beni de çarşamba istediler çarşamba nişanladılar her bi bkum çarşamba ahzhaTaam gene çarşambaları başlayalım
Emin miyiz bakTaam gene çarşambaları başlayalım
Eminiz valla, pilavdan dönenin kaşığı kırılsın bxhxhEmin miyiz bak
Kizim ben gecen sefwr aldim amaEminiz valla, pilavdan dönenin kaşığı kırılsın bxhxh
Tamam ya yabcazKizim ben gecen sefwr aldim amabu isi hakkiyla yapcaksaniz yaz beni de yoksa hic elleme bari ayni kiloda kalayim
Ben de geldimHaftaya bekleriz olur mu? Salı ya da çarşamba başlıyoruz
Hoşgeldin daha açılmadı burasıBen de geldim
Hayalet oldu herkesVicdansızlar napıyosunuz, yeni kayıtlar başladı mı?