- 15 Şubat 2013
- 24.324
- 91.314
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #7.541
Atmıycam banene ndndndhadi accessdenied at kızçem tartı sonucunu Infinite Soul kesti benim cezamı senide görelim bakem ahahahah izmirde bi10000 bekliyorum senden aahhaahha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Atmıycam banene ndndndhadi accessdenied at kızçem tartı sonucunu Infinite Soul kesti benim cezamı senide görelim bakem ahahahah izmirde bi10000 bekliyorum senden aahhaahha
Şuna ben de yeme derdindeyim, karşı koymak istemiyor hunharca yiyip içmek bacakları açıp yatmak istiyorum desene tembel kadınKız bi büyüğü bitirttiler geçen gece zorla 4 kadın. Haftada 2 gidilir en az böyle. E annem bi yandan hiç durmadan yapıp yedirme derdinde şimdiden 1 kilo aldım napayım anacım
Ay çogzel tarif ettin bdbdbdbnŞuna ben de yeme derdindeyim, karşı koymak istemiyor hunharca yiyip içmek bacakları açıp yatmak istiyorum desene tembel kadın
Atmıycam banene ndndnd
Hemen getir kırbacı bdhdh zamanının Fransız köle tüccarları senin kadar şaklatmadı be hdhdhGruba yeni katılanlar var, senden gaz alacak kişiler var ve sen foto atmıyorsun öyle mi?
Infinite Soul getir kırbacı ablacım
Herkes kendini köprüden atıyor sen de özünü körpüden atacaqsan.Mune kız zaten bakarsan sadece 2 kişi tartı verdi gerisi tatilde bdbsh bi ben değilim zabıtan
daha duurr tartı sonucunu değil esan 10000 adım sonucunu görmek istiyorum zayıfletceem senide kızz yeminini bozmaa hahahahaAtmıycam banene ndndnd
Ya o değil de biz de yemin etmiş bulundukKız fazla alkolden veremiyorum bdbsbs bence yazın ara verelim zaten kimse yok
Sen ne yahşi danışırsan harda ögrenmişen jdjdjHerkes kendini köprüden atıyor sen de özünü körpüden atacaqsan.
Topiği açan sen deyilsen, sen zayıflamak istemedin mi, mene öyle gelib çatmıştır
Yalnız benden sağlam işkenceci olurmuş, her 15 bin adım yürü, yoğurt, haşlanmış et ve sebzeden başka bir şey yeme her gün 1 saat egzersiz yap, yapmadın mı şaaaak kırbaçHemen getir kırbacı bdhdh zamanının Fransız köle tüccarları senin kadar şaklatmadı be hdhdh
Kız devam ederiz gene şu İzmir girdabından bi çıkayımYa o değil de biz de yemin etmiş bulunduk
Ay ona zerre şüphem varsa iki gözüm önüme aksın zatenYalnız benden sağlam işkenceci olurmuş, her 15 bin adım yürü, yoğurt, haşlanmış et ve sebzeden başka bir şey yeme her gün 1 saat egzersiz yap, yapmadın mı şaaaak kırbaç
tercüme sahifesi sağ olsun, bülbül kimi olursan translate güdümlü dil bu kadar oluyor hahahahaaSen ne yahşi danışırsan harda ögrenmişen jdjdj
TişikkirlirAy ona zerre şüphem varsa iki gözüm önüme aksın zaten
Haklısın beybi, her zaman gelemiyorsun sonuçta.Kız devam ederiz gene şu İzmir girdabından bi çıkayım
Şambrel nası oluyo dur bakam bxbsbSen anca gül anca konu kaynat, tartı vermiyor hatuna bak söyle bakayım göbeğin şambrel mi yoksa ördek simidi gibi mi oldu, şambrelse araba mı traktör mü
Tüh firansizca kelimeyi anlamıyon bilmiyon, kocana sor de ki kocacım Mune diyor ki göbeeen chambre a air olmuş mudurŞambrel nası oluyo dur bakam bxbsb