- 30 Aralık 2022
- 2.996
- 12.111
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #7.421
merhaba kusura bakmayin bi haftadir girmedim unutmuşum.
Afiyet olsun kuzucuuumSanahtan beri bir sey yemedim iştahım yokşimdi eve geçiyorum menüde patates yemeği tavuklu pilav ve çoban salata var
merhaba kusura bakmayin bi haftadir girmedim unutmuşum.
tartı çarşamba günü değil miydi?Afiyet olsun kuzucuuuminsanın sıcakta hiçbir şey yiyesi gelmiyor
Gercekten de asırı sıcak istah gidiyorAfiyet olsun kuzucuuuminsanın sıcakta hiçbir şey yiyesi gelmiyor
benim gitmiyoGercekten de asırı sıcak istah gidiyor
Diyete hevessiz dondurma soğuk içeceklere hevesliyimAslan parçalarııııı nasılsınızzzz
Birden yemek yemek insanı sarhoş ediyor galiba. Yemek değilse de üstüne tatlı yemek ediyor olabilir. Euuuuueeyt nerdesiniz ülen
Soda olmaz mı sade? Ben öyle yapıyorum kesiyor. Şu sıcaklar buz gibi maltlı mayalı içecekleri hakederdi de işte soda iyiDiyete hevessiz dondurma soğuk içeceklere hevesliyim
Bilmem ola bilir pek soda içmem benSoda olmaz mı sade? Ben öyle yapıyorum kesiyor. Şu sıcaklar buz gibi maltlı mayalı içecekleri hakederdi de işte soda iyi
Ayy oralarda nasıl hava kizz burda eriyorum yaa ben sıcağı hicc sevmiyorum yaa kışın sıcak gelsin diyenlerin böyle suratına suratına pis pis bakasim geliyor canım kış yaa giyerim patik hırka kazak ne bulduysam usumem yani aç kaloriferi peteği dışarı sıcakta zaten cikilmiyor kışın otururm evde mis gibi salebimle beeBilmem ola bilir pek soda içmem ben
Sicak yer gok yaniyor burda da evde oturmali havalar dışari çıkmali değil.Bahar guzel ne sicak ne soguk miss gibi.Ayy oralarda nasıl hava kizz burda eriyorum yaa ben sıcağı hicc sevmiyorum yaa kışın sıcak gelsin diyenlerin böyle suratına suratına pis pis bakasim geliyor canım kış yaa giyerim patik hırka kazak ne bulduysam usumem yani aç kaloriferi peteği dışarı sıcakta zaten cikilmiyor kışın otururm evde mis gibi salebimle bee