- 15 Şubat 2013
- 24.324
- 91.314
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #7.441
Sorma İzmire geldim geleli benim de biraz öyle olduBeni listeden çıkardınız diye herseyi yedim gece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma İzmire geldim geleli benim de biraz öyle olduBeni listeden çıkardınız diye herseyi yedim gece
Afiyet olsun bunu sen istedinBeni listeden çıkardınız diye herseyi yedim gece
Geze biliyormusun yoksa sıcak diye evdemisinSorma İzmire geldim geleli benim de biraz öyle oldu
Ayy ben de adete girmek istiyorum ben çok rahatlıyorum adetteykenAfiyet olsun bunu sen istedin
Bende regl oldum bu gündogumdan beri reglden bıktım ya.Millet 6 7 ay sonra oluyor ben dogurdugum ay
Ben sıcakta adet olmaktan nefret ediyorumAyy ben de adete girmek istiyorum ben çok rahatlıyorum adetteyken
Arabayla çıkıp arkadaşlarıma gittim avmye gittim akşam içmeye gittik falan. Çıkıp sokaklarda dolanmadım hiç 40 derece çünküGeze biliyormusun yoksa sıcak diye evdemisin
Dinlenmelik yerler yokmu rüzgarli şelaleli yerler öyle yerler serin oluyor agaçlik meşelik olduğu içinArabayla çıkıp arkadaşlarıma gittim avmye gittim akşam içmeye gittik falan. Çıkıp sokaklarda dolanmadım hiç 40 derece çünkü
Var da serin değil. yanıyoruzDinlenmelik yerler yokmu rüzgarli şelaleli yerler öyle yerler serin oluyor agaçlik meşelik olduğu için
Bakı da rüzgar durmuyor iyi bu tarafdan ama yarınVar da serin değil. yanıyoruz
Sen nerelisin ?Bakı da rüzgar durmuyor iyi bu tarafdan ama yarın
memlekete gidiyorum orasi cehennem gibi olucak
AmerigaliSen nerelisin ?
Diyet bitti mi İçmeli diyet miArabayla çıkıp arkadaşlarıma gittim avmye gittim akşam içmeye gittik falan. Çıkıp sokaklarda dolanmadım hiç 40 derece çünkü
Günoo iyi yaptınGünaydın beybiler
Şax dağın o tarafı biliyorumAmerigali
Söylesem tanımazsınki ama
Neresi kız cehennemBakı da rüzgar durmuyor iyi bu tarafdan ama yarın
memlekete gidiyorum orasi cehennem gibi olucak
Ay yeni geldim biraz ara verdim mecburenDiyet bitti mi İçmeli diyet mi
Her gün bir arkadaşla içsen, piuuuuvAy yeni geldim biraz ara verdim mecburen