- 15 Şubat 2013
- 24.403
- 91.963
-
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #7.401
Evet bi nevi altın günü. Şişmandan alıp zayıfa veriyoruz. O gün kısır börek serbest, ay kadın nereye düştüm diyip kaçacak birazdanÇeyrek altın bi de. Kilo veremezse her hafta çeyrek. Kilo verenlere gönderiyoruz
Kaçmamalı burası zayıflatan bi grup giderse kaybederEvet bi nevi altın günü. Şişmandan alıp zayıfa veriyoruz. O gün kısır börek serbest, ay kadın nereye düştüm diyip kaçacak birazdan
Canım ben dün gece attım not alırsın kilomuÇarşamba tartını, nüfus kağıdını, sicil kaydını al gel bacım
Merhabalarr vakit buldum uğrayayim dedim hemde 10bin adim cezam vardi onuda atayim.Kızzzz nere gideeentez git gel ama arada mutlaka uğra
Sabah ta ben öyleydim ödül olarakValla ben bugün hedefimin içine girmişim gittim bi tane tatlı gömdüm gol sevinciyle birleşip göğe yükseltti
Çarşambaya var nasılsa hedefi sağlama alırım
bahanesi çokKızlar milli maç yüzünden moralim bozuk çikolata kaşıklamaya gidiyorum ben…
1 avuç çekirdek citlemişim izlerken. Ben yemeyecegim demiştim birdeKızlar milli maç yüzünden moralim bozuk çikolata kaşıklamaya gidiyorum ben…
Ben de bozulunKızlar milli maç yüzünden moralim bozuk çikolata kaşıklamaya gidiyorum ben…