- 27 Şubat 2012
- 13.958
- 23.297
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #7.281
Aha zayıflama topiği bende zayıflıcam napıyos
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Jfjdjdj 10.000 adım atıyos bdhdhsh şaka la yarın tartı at başlaAha zayıflama topiği bende zayıflıcam napıyos
Benim evde tartım yok ben eczaneye gidip tartılıyorim sorun olur muJfjdjdj 10.000 adım atıyos bdhdhsh şaka la yarın tartı at başla
Aynı ben yada komşuya gidiyorumBenim evde tartım yok ben eczaneye gidip tartılıyorim sorun olur mu
Kız ben tartıda az çıkayım diye aç karnına donsuz tartılıyorum eczane benlik değil ama sen öyle yap bebeyim. Kız bi de çarşamba sabahları 12 ye kadar tartı fotosu çekip atıyoruzBenim evde tartım yok ben eczaneye gidip tartılıyorim sorun olur mu
Vııı çarşamba sabah eczaneye gideyim bari her hafta geçen hafta çıktım tartıya 58 gösterdi.Kız ben tartıda az çıkayım diye aç karnına donsuz tartılıyorum eczane benlik değil ama sen öyle yap bebeyim. Kız bi de çarşamba sabahları 12 ye kadar tartı fotosu çekip atıyoruz
Kaç olmak istiyorsunVııı çarşamba sabah eczaneye gideyim bari her hafta geçen hafta çıktım tartıya 58 gösterdi.
52 53 iyidir genç kız gibi mis. Ama o kiloda olunca azıcık memintolarım küçülüyor onun içinde çözüm var mı acepKaç olmak istiyorsun
Aman benim binadakiler kefen parası ayıranlardan. Tartı ne arasın onlardaAynı ben yada komşuya gidiyorum
Koptum gülmektenAman benim binadakiler kefen parası ayıranlardan. Tartı ne arasın onlarda
Kız valla bi yaşlılarkiKoptum gülmekten
Sıcağın etkileri diyebilir miyiz elin ayağın dolanmışçasınaLeslie yapmak daha mantıklı ama buraya nası atılan neyse boşver evse yürütmem bugün
Herkesi zayıflatıp seni kilo aldırcam bdbdbd yok kız orda başka biri vardı ittirdim ordan acuk hddbbd yerleri idareli kullanıyorum hxhxhxaccessdenied benim hedef kilom niye 70 ula
Aşkım o 10k adımı bu sıcakta İzmir’de sen tek günde sakın atma. 20 derece daha soğuk bir yerden geldin şoka girer vücudunJfjdjdj 10.000 adım atıyos bdhdhsh şaka la yarın tartı at başla
Ay ne biçim yazmışım bdbsb evde yürüycem yazdığımı sanıyordumSıcağın etkileri diyebilir miyiz elin ayağın dolanmışçasına
Eczane en mantıklısıKız valla bi yaşlılarki
Evde atcam bi miktar artık kaç çıkarsa bahtıma. Koridorda yürüyorum kedim soteye yatıp saldırıyo habire ruh hastası manyakım aşkım kalbimin içi hdhdhdAşkım o 10k adımı bu sıcakta İzmir’de sen tek günde sakın atma. 20 derece daha soğuk bir yerden geldin şoka girer vücudun
Beni başkasının yerine koyduğun için seni affetmicemHerkesi zayıflatıp seni kilo aldırcam bdbdbd yok kız orda başka biri vardı ittirdim ordan acuk hddbbd yerleri idareli kullanıyorum hxhxhx