- 15 Şubat 2013
- 24.327
- 91.345
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #7.241
Ay sesli güldüm hdhdhsh valla bi de çay içtim gecenin 1inde zabaha kadar otururum artıkın.Anammm gerçekten hava çarpmış ayağımda sallayayım mı beynin aksın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay sesli güldüm hdhdhsh valla bi de çay içtim gecenin 1inde zabaha kadar otururum artıkın.Anammm gerçekten hava çarpmış ayağımda sallayayım mı beynin aksın
Sabah da yerim g.tüm gobeeem şenlenir mi dedin ?Neyse bu saatte kalkamda poğaça yoğurayım…
Çay uykunu mu kaçırıyor?Ay sesli güldüm hdhdhsh valla bi de çay içtim gecenin 1inde zabaha kadar otururum artıkın.
Yok bugün o kadar çok çay içtim ki bütün gün dışarda arkadaşlarımla buluştum. Gece 12 de geldim bir koca kupa daha içtim 3 gün uyumam ben artıkÇay uykunu mu kaçırıyor?
Ya bu çayla kahve bir benim uykulara bir şey yapmıyor galiba, demlik demlik çay içsem de uyurum
Eltim, çocukları falan gelicek havuza gircekler onlara yapıyorumSabah da yerim g.tüm gobeeem şenlenir mi dedin ?
Sen yeme heyatım verdiğimizi geri aldık madara olduk alemin diline. Geri veriyoruz hemenEltim, çocukları falan gelicek havuza gircekler onlara yapıyorum
Yemicem askim zaten regl olcam her yerim şiş triplerdeyim bu vicdan azabı bana yeterSen yeme heyatım verdiğimizi geri aldık madara olduk alemin diline. Geri veriyoruz hemen
Benim de şu an açlıktan mideme şiş sokup duruyorlar inat ettim yemiyorumYemicem askim zaten regl olcam her yerim şiş triplerdeyim bu vicdan azabı bana yeter
Sen senede belki 2 ay biz 12 ay dudaklarımız uçuk geziyoz Her şeye yeniden zam geliyor sana hoşgeldin paketi olarak :)))Bu arada fiyatları gördüm 7 ay sonra dudağım uçukladı. Kızım arkadaşlarıyla sinemaya gitti. Öğrenci bileti 230 lira. Tam sordum 250 olmuş o da. 4 kişilik aile sinemaya gitsen 1000 lira yani.
Valla sadece o değil bizim eski komşu da rakı bekliyor. Resmen milli içecekten milli servete geçiş yapmış rakıSen senede belki 2 ay biz 12 ay dudaklarımız uçuk geziyoz Her şeye yeniden zam geliyor sana hoşgeldin paketi olarak :)))
Kocana söyle 70’lik 850 tl oldu, Turkish raki Turkish zam
Eki Görüntüle 3447539
Bence komşu artık fransadan alsın daha ucuza alırValla sadece o değil bizim eski komşu da rakı bekliyor. Resmen milli içecekten milli servete geçiş yapmış rakı
Mune cinsellik topiğinde küfürler havada uçuşuyorBence komşu artık fransadan alsın daha ucuza alır
Valla orda bi Beylerbeyi buldum netten sipariş o da 50euro civarı, gene burası daha mantıklıBence komşu artık fransadan alsın daha ucuza alır
GeliyorumMune cinsellik topiğinde küfürler havada uçuşuyor
Böyle böyle vericiz inanıyorumBenim de şu an açlıktan mideme şiş sokup duruyorlar inat ettim yemiyorum
Valla vermem şart, İzmirin 50 derece sıcağında nası 10 bin adım atayım her hafta hesabı kapatıp gitmem gerek yani bdbsbsBöyle böyle vericiz inanıyorum