- 3 Temmuz 2022
- 4.393
- 12.698
- 27
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #7.041
Günoo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın tek mı yaşıyorsun sen merak ettim de
Yok evliyim 1 cocugum varGünaydın tek mı yaşıyorsun sen merak ettim de
Maşallah maşallah Allah'ım bende bu kadar zayıf olmak istiyorum noluuuyyyYok evliyim 1 cocugum var
Olursun kız neden olmayasın hepimiz aynı yoldan geliyoruzMaşallah maşallah Allah'ım bende bu kadar zayıf olmak istiyorum noluuuyyy
Ne varsa sporda varGerçi ben sabah gene erimiş bir sonuc gördüm kendimde ema gram gram azaliyiruz hayırlısı bakalım spora devamm
he vallaha boğazı da tutsak ben de şunu iyi anladım su içmekte büyük fayda var birde hoplayıp tepinmede varNe varsa sporda var
Kız sen gazcı olsana seni gazcı seçtim şu an. Ben gazlayamıyorum yarın yola çıkıcam alışveriş bavul işleriayy çarşamba ne göreceğiz sonuçlarda bakalımm heyecan dorukta leslilili kardiyolar yürüyüşler yapınn kısss accessdenied kaptaniçe nerdesin huu Depresif Penguen sesiniz soluğunuz yok gruba biraz ses verin ayoll tartı günü mülleti gazlandırın birazz ahahaha
ahahaah işten fırsat buldukça yazıyorum yaa ama sizzsiz de olmuyor beaa uçakda vapurda heryerde yas kıss bizee türkiyeye gelince de yaz bak ahahahahaKız sen gazcı olsana seni gazcı seçtim şu an. Ben gazlayamıyorum yarın yola çıkıcam alışveriş bavul işleri
Yazarım koz tabii gelince daha çok yazarım aslında orda daha rahatımahahaah işten fırsat buldukça yazıyorum yaa ama sizzsiz de olmuyor beaa uçakda vapurda heryerde yas kıss bizee türkiyeye gelince de yaz bak ahahahaha
Dayanamadım böyle bir sey yedim saat 3te