- 3 Temmuz 2022
- 4.393
- 12.698
- 27
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #7.061
Kız yok öğlen 3tü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öylesine atdimKız yok öğlen 3tü
İyi yolculuklar uçakta çok yeme diğer yolculara da bir şeyler kalsınKız sen gazcı olsana seni gazcı seçtim şu an. Ben gazlayamıyorum yarın yola çıkıcam alışveriş bavul işleri
Geliyorum yürütücem seni asfaltlar ağlıycak Muneeeeİyi yolculuklar uçakta çok yeme diğer yolculara da bir şeyler kalsın
Hedefime ulaştığımdan artık mezun oldum bence, o yüzden tartı günleri kilo rapor etmeme gerek yok ama topiğe takılırım vakit buldukça, daha oblik yapıp seni gıcık etmem lazım
Tam tersi sen aglaya bilirsinGeliyorum yürütücem seni asfaltlar ağlıycak Muneeee
Ben bu haftayi pas gectim diye pekde heves yok modumda düşükAşırı derecede heyecanlıyım bakalım kac kg gıttı :)
Ben bu haftayi pas gectim diye pekde heves yok modumda düşük
Çocugun varmiValla benım zamanım pek kalmadı temmuz sonunda tatıle gıdecegım ve tatılde guzel olmak ıstıyorum :)
Çocugun varmi
Allah bağışlasınvar bi tane 6.5 yasında sukur
kızz niye modun düşük ne yedinn doğru söyle çikilat mı yedinnBen bu haftayi pas gectim diye pekde heves yok modumda düşük
İndin mi kız, karşılayayım mı seni?Geliyorum yürütücem seni asfaltlar ağlıycak Muneeee
Yaaa aç bırakmayın kendinizi, yiyeceksiniz tabii ki. Mutlaka meyve vs alın yanınıza denize giderken. Yemeden olur mu direnciniz düşer Allah korusunValla kizlar ben bugün denize gittim saatlerce sudan çıkmadım en sonunda baygınlık geçiriyodum elim ayağım tutremeye başladı açlıktan eşim de gitti yemek aldı valla yedim mecbur