- 22 Eylül 2022
- 5.641
- 15.945
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #7.021
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimEvet laleye benziyor söyleyince hak verdim elinize sağlık her şey çok güzel olmuş
Yedin di miOfff üç gün kaldı tartıya.
Dün doğum gününde gömdüm. Bugün dikkat etmeye çalıştım ama makarna yedim yine de.Yedin di mi
Yaparsın sen inanıyorum sanaÇok etkili faydasını görürsün inşallah 1 haftaya kadar hedefim 60 bakalım başarabilcemmi
Amann ben de mantı yedim aç gözlülüğümdenDün doğum gününde gömdüm. Bugün dikkat etmeye çalıştım ama makarna yedim yine de.
Bende bu hafta 3günü boş geçtimDün doğum gününde gömdüm. Bugün dikkat etmeye çalıştım ama makarna yedim yine de.
Ben ananas detoksu yapacağım pazarda bulursam eğerEvet arkadaşlar tartıya son iki gün kala kaç saat açlığa, ne detoksu yapıyorduk
Ben aslında iyi gidiyordum ama bugün yemeğe ekmek bandım hemde beyaz ekmek, bembeyazdiBen ananas detoksu yapacağım pazarda bulursam eğer
Valla canım hedef kilo vermek olunca zehirde olsa insan içiyor tadı iyi biberiyenin . Başka bitkilerle karıştırmıyorum sade içiyorum . Aktarcı sabah ve akşam yemeklerden önce 1 su bardağı dedi ama ben güvenmedim aktarcıya kendi bildiğimi yaptım kahvaltıdan 3 saat sonra içiyordum iştahımı kesiyordu kendimi o şekilde öğle yemeğine hazırlıyorum ve iştahımı azalttı , o gün kaçamak yapsan fazla yesende kilo yapmıyor biberiye sayesindeBen de biberiyeyi sormayı düşünüyordum buraya, içen var mı diye. Metabolizma hızlandırdığını okudum yakın zamanda. Günde 1 kezden fazla önerilmediği yazıyordu. Siz nasıl yapıyorsunuz, başka çaylarla karıştırıyor musunuz tek seferde ayrı olarak mı içiyorsunuz. Bir de tadı nasıl
İnşallah bakalım canım tartıda belli olcakYaparsın sen inanıyorum sana
Ben de yağlı mı yağlı pişi yedimBen aslında iyi gidiyordum ama bugün yemeğe ekmek bandım hemde beyaz ekmek, bembeyazdi
Ohh afiyet olsun yerimizede iki fazla yeseysinBen de yağlı mı yağlı pişi yedim
Kızzz hepimiz mikemmel süskolarizgece gece spor yaptım ben harikayım, mükemmel de olabilirim o kalıbı unuttum. Hatırlayan yazsın neydi
Kızzz hepimiz mikemmel süskolariz