- 25 Kasım 2014
- 2.794
- 21.351
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #7.001
Sonuç aldığımda paylaşıcam tabi ki aşkımBene de öğret bebeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonuç aldığımda paylaşıcam tabi ki aşkımBene de öğret bebeyim
Almadan da paylaşSonuç aldığımda paylaşıcam tabi ki aşkım
Kuzu zaten öyle oluyorda bugün pazar eş evde malum akşamı erkene cekicem artık16 saat yapmaya çalış açlığı çok güzel gidiyor
O da aklıma geldi de ya şişmanlarsamAlmadan da paylaş
Hoşgeldin penguşum, mutlu pazarlarHerkese mutlu pazarlar
Hoş buldum aşkıımHoşgeldin penguşum, mutlu pazarlar
Bundan sonra bende içerimBen iş yaparken detoks suları içerim mesela ,biberiye çayı ,kayısı çayı arada yeşil çay içerim mesela belli bi rutinim var ve çok etkili
Ay ben de yeni bitirdimKız kendimi kaptırdım günde 18 bölüm kızılcık şerbeti seyrediyorum onu seyretmekten başka hiçbişey yapamıyorum
Yedim bi 4 tanePiliyi yemezsen gerisi kurtarır. Aman zaten hayatını yulafla idame ettiriyorsun sen bi şey olmaz
AminnnAfiyet bal şeker olsun kilo olmasın
Kendimce lale gibi gözüksün dedim olmadıkazıklı Voyvoda mısınız domatları niçin çubuğa astınız
İvet tartı gününe kadar aç kalma challenge baslasınBunları yiyince 3 gün aç durursun sen gerçi, seni bilmiyor muyuz
Çok etkili faydasını görürsün inşallah 1 haftaya kadar hedefim 60 bakalım başarabilcemmiBundan sonra bende içerim
Ben de biberiyeyi sormayı düşünüyordum buraya, içen var mı diye. Metabolizma hızlandırdığını okudum yakın zamanda. Günde 1 kezden fazla önerilmediği yazıyordu. Siz nasıl yapıyorsunuz, başka çaylarla karıştırıyor musunuz tek seferde ayrı olarak mı içiyorsunuz. Bir de tadı nasılÇok etkili faydasını görürsün inşallah 1 haftaya kadar hedefim 60 bakalım başarabilcemmi
Sen ne yaptın, şişmanlaştın mı biraz oyyy 640 gr olmuşZayıfladınız mı çirozlar?
9 kilo almışım. Son üç ayda da bir 9 kilo daha alırım gibi geliyorSen ne yaptın, şişmanlaştın mı biraz oyyy 640 gr olmuş
Yaşanılan en tatlı şişmanlaşma Benim ikisinde de iştahım çok açılmıştı. Ye canım sen iki canlısın, vitamin olsun kuzuya İkinize de sağlık diliyorum9 kilo almışım. Son üç ayda da bir 9 kilo daha alırım gibi geliyor
Tekmeleri güçlendikçe sevgim büyüyor.
Ya evet kısmıyorum zaten kısmam mümkün değil, iştahım çok açık. Teşekkür ediyoruz ikimiz de ❤Yaşanılan en tatlı şişmanlaşma Benim ikisinde de iştahım çok açılmıştı. Ye canım sen iki canlısın, vitamin olsun kuzuya İkinize de sağlık diliyorum
Uyanınca
Chiali su
Kahvaltı
Haşlama yumurta
Peynir
Salatalık domates biber
Yağda yumurta
Evet laleye benziyor söyleyince hak verdim elinize sağlık her şey çok güzel olmuşAy ben de yeni bitirdim
Yedim bi 4 tane
Aminnn
Kendimce lale gibi gözüksün dedim olmadı
İvet tartı gününe kadar aç kalma challenge baslasın